Щерката на Цветан Цветанов-Гергана, е започнала работа в Световната банка

...
Щерката на Цветан Цветанов-Гергана, е започнала работа в Световната банка
Коментари Харесай

Само във Фрог: Щерката на Цветан Цветанов се уредила на работа в Световната банка при Кристалина Георгиева

Щерката на Цветан Цветанов-Гергана, е почнала работа в Световната банка незабавно откакто е приключила за бакалавър университета „ Baht “ в Югозападна Англия, демонстрира инспекция на Фрог нюз. Припомняме ви, че основен изпълнителен шеф на Световната банка е свързаната с ГЕРБ Кристалина Георгиева.
Гергана приключва тригодишния курс на университета през юли 2017 година. За разлика от болшинството български студенти, изправени пред компликациите да се осъществят професионално, наследничката на Цветанов не се сблъсква с сходен проблем. Даже в противен случай, пред нея стремително се отваря необятен път за развиване.

Още на идващия месец-август, тя към този момент постъпва като анализатор на Световната банка във Вашингтон. Назначена е в отдел, който се занимава с подкрепяне на най-бедните хора по света. Опитът ни да намерим нейни разбори и разработки на тази тематика не се увенча с триумф. Нейното име само че може да бъде намерено под нито един труд, оповестен от въпросния изчерпателен екип, в който работят 28 дами.

.

Университетът, който приключва Гергана Цветанова е на 187-мо място по рейтинг в годината, в която тя е призната да учи там. Преди това две години се е обучавала в Англо-американския лицей в Панчарево.

Дъщерята на първия другар на Цветанов-Станимир Флоров, също върви по сходен път. Славея приключва университета „ Брайтън “ през 2017 година компетентност „ Глобализация “. Любопитното е, че преди този момент е работила за по един-два месеца през няколко министерства-спортното и външно. Докато учи, стажува в Европейския парламент. В момента дъщерята на Станимир Флоров е административен и финансов помощник в „ Телелинк “ в Англия.

.

По всичко проличава, че децата на Цветан Цветанов и Станимир Флоров са се уредили много по-добре от дъщерята на премиера Бойко Борисов. През 2017 година той се оплака пред медиите: „ Стои момичето, плаче и споделя: „ Не мога “! Ако я пратя в частна компания, отпътува компанията. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт”. Припомняме ви, че Фрог незабавно реагира и подаде ръка на детето на министър-председателя, предлагайки да стане кореспондент и да отразява протичащото се в страната. Офертата ни, обаче не бе призната.

През август ръководството на ГЕРБ заяви, че предприма задача да върне младите българи от чужбина. Агенцията за българите в чужбина стартира да изпраща писма до наши сънародници, приканвайки ги да си дойдат у нас и тук да потърсят реализация.

Имайки поради къде живее и работи дъщерята на Цветан Цветанов, прекомерно лицемерно звучат думите му, казани пред хората в Баня това лято:

Аз съм уверен, че българите ще се върнат от чужбина. България има висок стопански напредък, а когато сме единни ще можем да реализираме повече и ще може да осигуряваме повече благоприятни условия за професионална реализация на всеки наш съотечественик.

Уточняваме, че болшинството от наследниците на партийните величия не са в България. След тях са и синовете на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и правосъдната министърка Цецка Цачева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР