Щерката на собственика на мандра „Пършевица“ Димитър Зоров – Силвия,

...
Щерката на собственика на мандра „Пършевица“ Димитър Зоров – Силвия,
Коментари Харесай

Гръм в рая! Дъщерята на Димитър Зоров прегази двама души в София, борят се за живота на единият от тях /снимка/

Щерката на притежателя на мандра „ Пършевица “ Димитър Зоров – Силвия, е прегазила двама души с лъскавия си джип на Околовръстното шосе на София, научи организация BulNews.bg. Новината бе доказана от Министерство на вътрешните работи.
Кървавият случай е станал към 30 мин. след среднощ на бул. “Черни връх “. 24-годишната щерка на млекарския необут, който е притежател на мандра „ Пършевица “ във Врачанския Балкан, карала бляскав „ Мерцедес GL ANG”.
Зорова първо помела два камиона на „ Чистота “, по-късно и двама мъже, които миели шосето с маркучи. Младата жена не съумяла да овладее мощното возило и се забила челно в камион на „ Чистота “, след което одрала втори и помела двамата чистачи. На мястото неотложно пристигнали няколко пожарни, коли за спешна помощ и чиновници на гражданска отбрана. Зорова била тествана с дрегер, който не отчел нито алкохол, нито дрога в кръвта й. Каква е повода за случая, занапред ще се обяснява в следствие, обясниха от столичния КАТ.
Една от версиите е, че млекарската щерка е карала с превишена скорост, само че към момента не са подготвени експертизите за аргументите, довели до жестокото меле. Единият ранен е на 57 години. Мъжът е в сериозно положение, сред живота и гибелта. Има фрактура на шест ребра и е с заплаха за живота, обясниха от „ Пирогов “. Другият чиновник на „ Чистота “ е на 40 годни. Той е бил откаран във ВМА и е с травматичен потрес. Животът му не е в заплаха, обясниха от лечебното заведение.
Самата Силвия Зорова не е потърпевша тежко, само че е изпаднала в потрес, разясниха очевидци на зверския случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР