Щерката на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, която

...
Щерката на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, която
Коментари Харесай

Славея Сиракова имала за гадже ром, участващ във филми за възрастни

Щерката на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, която си завоюва национална ненавист поради жестоко изявление по адрес на майките с увреждания, до неотдавна е имала връзка с ром, който се снима в клипчета за възрастни, научи HotArena.

Хубавицата не криеше връзките си с Алекс Ломски – мъж от ромски генезис, направил кариера като продуцент на брутални секс филми и участник в някои от тях, писа „ Таблоид “.

Алекс влезе в живота на 34-годишната дама през 2016-а. Той си е ром – факт, който 45-годишният артист се старае да укрива. Родителите на Славея бяха в потрес от връзките на дъщеря им с надарения ром. Наследницата на Наско Сираков била като зашеметена от Ломски и даже декларирала на майка си, че би се отказала от нея, само че не и от любовта си.

Ломски бе брачен партньор на порно звездата Еделвайс, която е от съветски генезис. Имаше мълва, че в действителност той й е сводник.

Алекс се задържа в орбитата на Славея за към година. В момента той не заработва като порно артист поради възрастта си, а води семинари на полова тема.

Миналата година стана ясно, че двамата са се разделили, защото тя отпразнува рождения си ден на 8 юни в Родопите, само че той липсваше от фотосите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР