Щерката на милионера Добромир Гущеров е лудо влюбена във вратар.

...
Щерката на милионера Добромир Гущеров е лудо влюбена във вратар.
Коментари Харесай

Доведената щерка на Гущеров се взима с вратар, вее силикон по плажовете на Тайланд

Щерката на милионера Добромир Гущеров е бясно влюбена във вратар. От няколко месеца доведената щерка на някогашния народен представител Мартина Руменова е неразделна с футболиста на " Нотингам " и някогашен юношески национал Димитър Евтимов, видя HotArena.

През последната седмица двамата се припичат по плажовете на Тайланд и не пропущат да показват любовта си. Красавицата небрежно омайност другояче скромния Евтимов и двамата не могат да се отлепят един от различен. Според близки на двойката, в случай че не престават в същия дух, нищо чудно скоро и да вдигнат женитба, макар че са дружно от по-малко от година. Мартина към този момент срещна обичания си с майка си Диана Гущерова, която изцяло утвърждава връзката и е очарована от кандидат-зетя. Засега не е ясно какво е отношението на Добромир Гущеров към футболиста.

Милионерската дъщеря не е за сефте с футболист. Преди време тя имаше връзка с играча на " Берое " Атанас Зехиров , който до неотдавна бе част от националния тим на Ивайло Петев. Мартина надалеч не е от свенливите богаташки щерки и с наслада демонстрира на воля прелестите си. Красавицата постави силикон макар митингите на доведения си татко, защото има цялостната поддръжка на майка си Диана.

В последните няколко дни Митко и Мартина не стопират да се хвалят със фотоси от екзотичното си странствуване. Двамата се возят на слон на остров Пукет, театралничат на плажа и по никакъв метод не крият любовта си. Евтимов заведе гаджето си в Тайланд незабавно след края на сезона в британското състезание. Мартина живее най-вече в София, само че постоянно хваща самолета за Острова, с цел да се усамоти с обичания си. Хубавицата е с три години по-голяма от 22-годишния вратар, само че това наподобява по никакъв метод не тормози влюбените, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР