Щерката на Глория се показа по облекло, което би възмутило

...
Щерката на Глория се показа по облекло, което би възмутило
Коментари Харесай

И Таз Добра: Щерката На Глория Пее По Сутиен

Щерката на Глория се появи по облекло, което би възмутило мнозина, а майките биха закрили очите на децата си. Младата госпожица, която избра да пее поп музика и да не следва кариерата на майка си, изненадващо се появи на присъединяване в чалга механа в Студентски град в столицата. И още с влизането си прикова вниманието към себе си.

Огромната гръд на Симона беше нежно прибрана в черен сутиен, който ясно се виждаше под транспарантната й блуза. Ясна видимост имаше и към огромния й натурален бюст, тъй че се сътвори класическа чалга конюнктура за наслада на посетителите, които подвигаха тостове.

За зла неволя на изпълнителката се виждаше и че тя продължава да води борба с килограмите. Симона е по-тежка от майка си и й е все по-трудно да го прикрива, написа България през днешния ден. Нито диетите, нито спортуването оказват помощ на надарената певица да отслабне фрапантно.

“Няма неприятно да е пълничка, дори по този начин си е доста секси, само че нервира, че в обществените мрежи прекомерно доста си обработва фотосите и наподобява като фиданка. Започва да се държи като Андреа, а на нас, фолкфеновете, това не ни харесва, тъй като по този метод певиците ни подвеждат”, разясняват фенове в един от най-популярните чалга конгреси в интернет.

“Нормално е да наподобявам на майка ми. Визуално и като глас. Но от време на време желая да не ме съпоставят толкоз с нея. Да, пеем, само че в разнообразни стилове. Още от дребна и мама, и баща ме научиха да не се преценявам с всичко, което се приказва по мой адрес”, декларира Симона.

От много време насам девойката си няма другар, откакто постави завършек на дълга връзка. Симона заобикаля да приказва за персоналния си живот, само че от профилите й в обществените мрежи е видно, че си няма обичан мъж. Нейните родители от дълги години са разведени и сега са в “никакви отношения”, както споделя Симона.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР