Щерката на Гала – Мари Константин, ще се изявява скоро

...
Щерката на Гала – Мари Константин, ще се изявява скоро
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала стана актриса? Чаровната Мари изкушава с чар свой връстник

Щерката на Гала – Мари Константин, ще се изявява скоро в хитов уеб сериал, научи HotArena.

Зоркото око на „ Шоу “ видя интро в мрежата, на което ясно се вижда по какъв начин Мари пуска в ход чара си, изкушавайки с усмивка собствен връстник. Дали това е тя, или си има двойничка, следва да разберем.

Засега нито младото момиче, нито майка й загатват за новото предложение, което обаче напълно скоро ще стане обществен факт.

Става дума за новия студентски уеб сериал „ Унилайф “, който ще се излъчва по Vbox7. Оказва се, че той е самобитно продължение на сполучливия тийн сериал „ Не по този начин, брат “, чийто воин Мишо стана изключително известен във виртуалното пространство.

Аз съм Мишо – оня, задръстеният, с готиния брат. Пак съм себе си, нямам гадже, само че този път, с изключение на суперинтелигентен, съм и напряко супер. Готов съм за ново начало. Студент първа година в влиятелния Американски университет в Благоевград, където никой не знае за срамното ми минало и се обрисува едно славно бъдеще. Този път имам суперплан – крепко учене, яки тренировки и никакви мацки… те единствено ме разсейват “, споделя в заставката Мино Караджов (Мишо в сериала б.а.).

А една от „ мацките, които ще го разсейват “, очевидно ще е точно Мари Константин. И май това е кинодебют за чаровната брюнетка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР