Щерката на естрадната легенда Кичка Бодурова – Кристи Жаклин, скъса

...
Щерката на естрадната легенда Кичка Бодурова – Кристи Жаклин, скъса
Коментари Харесай

Щерката На Кичка Изгони Гаджето

Щерката на естрадната легенда Кичка Бодурова – Кристи Жаклин, скъса с приятеля си Марио Сориа, научи „България Днес“. Красивото 24-годишно момиче единствено взело това решение след дълго обсъждане.

Щерката на Кичка и Марио са дружно от седем години и до момента бяха неразделни. Това изрично опроверга слуховете за лекото държание на дъщерята на Кичка, предизвикано от голите й фотоси. Кристи е фенка на татуировките и е нашарила цялото си тяло с тях и обича да ги демонстрира без доста дрешки по себе си.

„Дъщеря ми е добре след раздялата. Тя най-сетне разбра, че с приятеля й Марио бяха много разнообразни, и се разделиха. Той е израснал без празници. Никога не идваше с нас на Коледа или в Деня на благодарността. Добро момче, само че саможиво, без упоритости. Дъщеря ми обича да пътува, да върви на концерти, а той – не. Вкъщи. Самодостатъчен си е. Просто бяха разнообразни. Затова в този момент вървим на почивка с нея и сме съвсем всеки ден дружно. Кристи има две кученца и споделя, че й дават доста обич и че са й помогнали да осъзнае много неща от връзката си“, показа за щерка си Кичка.

Певицата се радва, че сега дъщеря й върви най-вече на фитнес и желае да става учителка.

„Кристи е направила едно хубаво спортно дупе – тяло де, веселя й се“, смее се Бодурова.

Кристи този месец стартира магистратура в университета на Лас Вегас след бакалавърската степен, която получи преди три години. Същевременно и ще работи по няколко часа дневно.

Щерката на Кичка е балканска хубавица с майка българка и татко грък. Родена е в Лос Анджелис и носи семейството на татко си – Зарпас. От дребна живее в благоденствие и не й липсва безусловно нищо. От време на време се изявява и като сексуален модел.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР