Ще заведа дело за клевета, защото се правят опити за

...
Ще заведа дело за клевета, защото се правят опити за
Коментари Харесай

Ангелкова ще съди Бранимир Ботев за клевета

" Ще заведа дело за клюка, тъй като се вършат опити за интервенция на моето име и името на институцията по отношение на възможни престъпни действия. Подобни връзки са безусловно безпочвени. Не желая да мисля, че това е част от сюжет, само че обръщам внимание, че такива послания и сигнали от дестинация България могат да повлияят извънредно отрицателно на българския туризъм ". Това съобщи министър Ангелкова в публична позиция, публикувана от Министерството на туризма, във връзка на изказвания на някогашния зам.-министър Бранимир Ботев.

Късно нощес маскирани са пробвали да нахлуят в дома на Ботев във Варна. В тази връзка той намеси името на министъра на туризма.

Бившият зам.-министър загатна, че обвързва случилото се през вчерашния ден вечерта със свое изявление от преди няколко дни, в което декларирал, че „ Начинът, по който се ръководи туризмът от Ангелкова и хората към нея, дава промишлеността в ръцете на мутрите ”.

Ботев беше част от екипа й до началото на 2015 година като предопределение на Патриотичния фронт, като преди този момент беше в кабинетите „ Орешарски ” и „ Близнашки ”. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР