Ще заведа дело за клевета срещу депутатите от ГЕРБ Делян

...
Ще заведа дело за клевета срещу депутатите от ГЕРБ Делян
Коментари Харесай

Елена Йончева: Клеветата няма да спре разследването ни за къщата в Барселона! Ще ги съдя!

Ще заведа дело за клюка против депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Антон Тодоров, сподели представителят на ПГ на "БСП за България " Елена Йончева пред публицисти по отношение на обвиняванията на ГЕРБ, че тя има съдружничество с Цветан Василев.

"Ще заведа дело за клюка. Това е следващ опит за клюка против народен представител и публицист ", сподели Йончева. Тя даде образец с делото си за клюка против премиера Бойко Борисов и обърна внимание, че го е спечелила.

"Направеното изказване от Делян Добрев и Антон Тодоров е закононарушение срещу правораздаването. Ще потърся отговор от клеветниците по член 286 от Наказателен кодекс - набеждаване ", сподели тя и цитира текста, който гласи, че "който пред подобаващ орган на властта набеди някого в закононарушение, като знае, че е почтен, се санкционира за набеждаване с отнемане от независимост от 1 до 6 години.

По думите на Йончева, клеветата на ГЕРБ няма да спре следствието на Българска социалистическа партия за къщата в Барселона по отношение на изявления в медиите за това, че постройката в испанския град е обвързвана с премиера Бойко Борисов.

"Всичко останало ще чуете в съда, това е една клеветническа акция ", разясни говорителката на ПГ на "БСП за България ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР