Ще затвотя телевизията отвътре срещу изтичане на пари чрез външни

...
Ще затвотя телевизията отвътре срещу изтичане на пари чрез външни
Коментари Харесай

Никола Тодоров от конкурса за БНТ: Ще затворя телевизията отвърте срещу източване от външни продукции

Ще затвотя малкия екран от вътрешната страна против приключване на пари посредством външни продукции, безапелационен е операторът Никола Тодоров - вторият явил се пред Съвет за електронни медии претендент в състезанието за общоприет шеф на Българска национална телевизия.
 Започнаха чуванията на претендентите за Българска национална телевизия - Сашо Йовков сложи акцент върху финансите  6 души ще се борят да бъдат шеф на Българска национална телевизия, а 5 на БНР, реши Съвет за електронни медии  Никола Тодоров: Три месеца снимах филм за Ванга, само че не съм я питал ще стана ли началник на Българска национална телевизия
Тодоров стартира представянето си със значимите свтеовни събития и водачи, които е отразявал, и избори имена като Джими Картър, Лех Вланеса, Ицхак Рабин, рухването на Берлинската стена.

И той като първия изслушан претендент - Александър Йовков - се спря главно на финансовите проблеми в Българска национална телевизия.

Първоначално написах концепцията за развиването, само че в този момент се постанова да показва идея за спасяването на малкия екран, уточни претендентът.

Пари непрестанно се топят. Ще затворя тези непрекъснати източвания посредством външни продукции. Те би трябвало да се избират на конкурентен принцип, в конкуренция и с вътрешните, сподели Никола Тодоров.

Той попита и за какво към момента централната емисия " По света и у нас " се излъчва в 20 ч, когато всички конкурентни малките екрани към този момент са посочили новините си.

Тодоров се разгласи за нов кино канал и за възобновяване на телевизионния спектакъл по нов, съвременен метод, а точно Българска национална телевизия да снима постановките, които театрите смъкват от афиша си. Тези постановки могат да се субтитрират и да се предложат и на интернационалния пазар.

" Националната телевизия ще оживее, единствено би трябвало да я спасим ", заключи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР