Ще затегнат ли мерките в Пловдив след като и там

...
Ще затегнат ли мерките в Пловдив след като и там
Коментари Харесай

Учениците в 6 общини в Пловдивско минават на онлайн обучение

Ще затегнат ли ограниченията в Пловдив откакто и там Коронавирус обстановката се утежни. Ще преминат ли учениците в отдалечена форма на образование? Задава ли се рецесия с леглата в лечебните заведения или градът разполага с задоволително свободни? Това са единствено част от въпросите, касаещи Града под тепетата. На тях дава отговор регионалният шеф на Пловдив - Йордан Иванов. Той е и ръководител на Оперативния щаб за битка с ковид на територията на общината.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30057
„ Заболеваемостта пораства, само че не и приема на пациенти в болница. Има разкрити 718 кревати за интензивно лекуване, от които 270 са свободни. На изолирани места в града имаше дефицит на анестезиолози, по тази причина ограничихме плановия банкет. Тези лекари бяха или заболели, или карантинирани поради децата им ”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия регионалният шеф.

Той съобщи, че Пловдив се намира сред 1-ви и 2-ри стадий от Националния проект и удостовери, че в шест общини – Карлово, Куклен, Родопи, Раковски, Пловдив, Сопот – децата минават в онлайн среда на образование.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30057  Решават дали да затегнат ограниченията в София Решават дали да затегнат ограниченията в София  Израел ще анулира наложителната карантина за деца, които са контактни на носители на коронавирус Израел ще анулира наложителната карантина за деца, които са контактни на носители на коронавирус  8932 са новозаразените с ковид, позитивни са над 22% от пробите 8932 са новозаразените с ковид, позитивни са над 22% от пробите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР