Ще засадя чинар, защото това е любимото ми дърво. Това

...
Ще засадя чинар, защото това е любимото ми дърво. Това
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Ще засадя чинар, защото това е любимото ми дърво

Ще засадя чинар, тъй като това е обичаното ми дърво. Това сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова, която застана зад самодейността „ Да почистим Бългазия дружно “.

„ Столична община беше първата преди 11 години, която прегърна концепцията на bTV за тази доброволческа самодейност – тогава тя се споделяше „ Да почистим София за един ден “. След това прерасна в национална самодейност. Ето за какво приветствам малкия екран за тази самодейност, която притегли хиляди доброволци “, разясни тя

Столичният кмет акцентира, че по този метод демонстрираме сензитивност към околната среда. Инициативата обаче учи хората и да опазват природата, града и квартала си, разясни още тя.

„ Моите сътрудници са на 15 местоположения. Там те ще раздават рециклируеми чували и ръкавици, ще подкрепят процеса. Каним доброволците да дойдат на тези местоположения. Тази година обаче имаме и различен акцент. В осем местоположения ще бъдат засаждани дървета. Една от тези осем местоположения е пред bTV “, сподели още Йорданка Фандъкова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР