Ще влезем по-дълбото в сърцата на хората по малките населени

...
Ще влезем по-дълбото в сърцата на хората по малките населени
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Народът плаща най-скъпата сметка

Ще влезем по-дълбото в сърцата на хората по дребните обитаеми места, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за изборите на 2 април

Българският народ заплаща най-скъпата фактура на протичащото се през последните 2-3 години. А какъв брой пъти чухте думата „ народ “ в 48-ия парламент. Само ненавист. Но омразата ражда ненавист е ваде да още по-голяма ненавист.

Това сподели в Пловдив лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област Вежди Рашидов, минути откакто листата с 22 претенденти на обединението бе записана в РИК.

Той изясни и за какво е приел да води листата в Пловдивска област, откакто до момента обичайно е бил трети в листата на Пловдив-град.

Дойдох да поддържа сътрудниците си и те да ме поддържат, дружно да бъдем като пестник на успеха. А победа за нас значи 4 депутатски мандата в региона.

Дойдох, с цел да успокоим народа и най-много да се обърнем със сърцето си към хората в дребните обитаеми места, в селата, където е най-тежко. Да сътворяваме и смисълът за присъединяване в политиката. А какво се сътвори последните години – ненавист и безпорядък, мизерия и липса на мира, сподели Рашидов.

Не съм вида „ изменник “ и по тази причина поех отговорността. По същия метод го направих и като ме предложиха за ръководител на 48-ия парламент, не че вътрешно не съм го желал. Но станах изкупителна жертва, с цел да предложим излаз, избавление. Не се получи, въпреки да беше идеален ходът с предлагането за експертен кабинет, държавно управление на националното избавление, отпред с проф. Габровски, сподели Рашидов.

Аз съм желал стабилитета на нашата страна през всичките си мандати. Идвам тук като лидер на листата, с цел да успокоя народа. Притеснен съм само за българския гласоподавател. Нека чуе, дано намерения всеки какво му предлага. Нека съпостави кой какво е направил, какво е оставил, откакто е обещавал и – да гласоподава. Парламенти ще падат, ще стават, само че 5 години са доста в един човешки живот. В политиката може да не са, само че в живота на всеки от нас са, сподели Вежди Рашидов.

Ще направи всичко по силите си да обиколя оптимален брой обитаеми места в региона, тя е огромна, 17 общини 320 хиляди поданици, само че на обществото ни му трябват градивни управници, политици, които съзидават. Нека хората ги чуят, да помислят и да гласоподават, с цел да не кажат след това отново – леле, какво стана?! Нека този път погледнем съществено и изберем хора, които са потвърдили, че могат да вършат живота ни по-добър, сподели Вежди Рашидов.

Относно промяната на лидерката на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдивска област от предходните избори, Рашидов изясни, че Десислава Трифонова е отлично младо момиче в политиката и в действителност заема неговото обичайно трето място в градската листа. Трябва й време да натрупа опит. Амбициите ни са в региона да влезем по-дълбоко в сърцата на хората по селата, по дребните градчета. Аз съм от село, с хората ще приказвам почтено, както съм приказвал, сподели Рашидов.

Той изясни още, че е бил поканен за лидер от регионалния координатор Георги Мараджиев, само че решението е напълно на Изпълнителната комисия и на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

ГЕРБ е партия и от млади, и от остарели. Ние не разделяме хората по възраст, в противен случай, използваме най-хубавото за избрана цел. А задачата на 2 април в Пловдивска област са 4 мандата на ГЕРБ-СДС, сподели Вежди Рашидов.

Дай Боже живот и здраве, и победа, заключи Вежди Рашидов.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР