ще видят едно истински оспорвано състезание за оставане в Hell’s

...
ще видят едно истински оспорвано състезание за оставане в Hell’s
Коментари Харесай

Варта срещу Петко в битка за оставане в Hell’s Kitchen

ще видят едно същински оспорвано съревнование за оставане в Hell’s Kitchen. Варта и Петко ще се борят до последно, с цел да потвърдят кой е по-добрият, а тимовете им ще дадат всичко от себе си, с цел да поддържат капитана си. С кого ще се раздели обаче началник Виктор Ангелов и за какво, ще разберем довечера по NOVA.

Допълнително напрежение в Кухнята на Ада ще провокира една изненадваща експресна резервация, а наличието на ВИП гостите в лицето на хубавицата Николета Лозанова, футболиста Николай Михайлов и журналиста и водещ Ники Кънчев със своята щерка ще внесат спомагателен боязън в готварските сърца. Една поръчка за чипс „ но Гичка “ ще напрегне много единия тим и по този начин до последно няма да е ясно дали експертите ще съумеят да се оправят и да подготвят заветното лакомство. Ще има обаче фантазии за бъдещото, романтика и безпрогрешни отговори, прочувствена поддръжка на съотборници, само че и адска вечерна резервация, надъхани за победа тимове и командири, решени да заявоюват оставането си в Hell’s Kitchen до финала.
 Кухнята на пъкъла NOVA
Какво ли е приготвил началник Виктор Ангелов, с цел да изпита кулинарните умения на своите готвачи тъй че Варта и Петко да покажат на какво са способни и да извоюват справедливо купата „ топ готвач “?. Ще разберем тази вечер в решаващия за тази седмица епизод на Адската кухня, само че сигурно ще има предизвикателство, на което и двамата няма да устоят и ще покажат изненадващи умения. Ще хвърчат искри, ще има сърца, които ще бият в синхрон и ще дават правилни отговори, ще има полет на въображението и изрично предсказване кой ще грабне огромната премия в Hell’s Kitchen, само че ще забележим и едно същински оспорвано съревнование сред готвачи, решени до дъно да завоюват сериозната битка. Кой ще победи въпреки всичко ще е разберем след броени часове по NOVA, както и какво ли преимущество ще му даде тази победа.

Вечерната резервация този път ще бъде адска и експресна. Това ще нажежи в допълнение ситуацията в Кухнята на Ада и ще принуди тимовете дружно с капитаните си да се борят със зъби и нокти за сполучливото й привършване. Още повече, че залогът е огромен. Сини и червени ще се борят да запазят „ сърцата “ на своите тимове, ще готвят като „ зверове “ за експедитивност, само че и без да позволяват компромис в качеството на храната за гостите на ресторанта, по този начин както изисква началник Ангелов.-->
 Ники Кънчев NOVA
Дали ще съумеят обаче да преодолеят проклятието на чипса „ но Гичка “ и да оставят ВИП гостите на Hell’s Kitchen удовлетворени, или ще се провалят безславно?
 посетители NOVA
Един готвач ще изгуби тотално надзор, различен ще се активизира до краен лимит, тимовете ще бъдат „ дружно като един “, само че дали ще е задоволително? За кого това ще бъде последна резервация, ще е ясно довечера по NOVA. Варта или Петко ще напусне вечно Hell’s Kitchen – гледайте най-известното кулинарно шоу в ефира от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР