ще видят една от най-оспорваните битки за оставане в Hell’s

...
ще видят една от най-оспорваните битки за оставане в Hell’s
Коментари Харесай

Зрелищен дуел на трима от номинираните в Hell’s Kitchen

ще видят една от най-оспорваните борби за оставане в Hell’s Kitchen от началото на втория сезон на най-горещото кулинарно шоу в българкия ефир. Най-добрите измежду най-хубавите ще готвят „ като за последно “ и ще се състезават „ на живот и гибел “ за утвърждението на началник Виктор Ангелов, за получат място измежду 4-мата финалисти в Hell’s Kitchen. Кой ще напусне вечно Кухнята на Ада и кои ще се борят последно за купата „ Най-добър професионален готвач на България “ - 100 хиляди лв. и контракт в екипа на началник Ангелов, ще разберем след броени часове.
 началник Виктор Ангелов NOVA
Трима са в двубой на номинираните довечера – Чилева, Веселин и Тихомиров . Кулинарното предизвикателство, пред което ще ги сложи началник Ангелов, ще бъде с нараснала компликация като за тестване на топ готвачи. Ще забележим надъхани за победа експерти, изправени пред равнопоставена борба, а кой ще успее да познае тайните съставки на „ Рибен ребус но началник “ ще е ясно в 21:00 часа. Този, който дешифрира кода най-точно печели най-желаната премия – имунитет от номинации и непосредствено място измежду четиримата финалисти. Кой ще победи? Гледайте Hell’s Kitchen довечера единствено по NOVA.
 Чилева, Веселин и Тихомиров NOVA
Една съвсем невъзможна вечерна резервация пред цялостен ресторант в Hell’s Kitchen и ВИП посетители – дъщерите на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея и Виолета, и фолк дивата Емилия със сина си, съвсем ще взриви Кухнята на Ада.-->
 Чилева, Веселин и Тихомиров NOVA
Залогът е голям – един ще напусне вечно, а другите ще станат част от елитния тим на финалистите. На всяка крачка началник Ангелов ще слага ново и ново тестване, номинираните за изпъждане от Hell’s Kitchen ще се надбягват с часовника, ще има и такива, които ще готвят на лични обороти, а други ще ръководят кораба устойчиво и непоколебимо. Кой ще се раздели вечно с Кухнята на Ада на метри преди огромния край кой ще влезе във финалната четворка? Гледайте Hell’s Kitchen от 21:00 по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР