ще видят четворна битка за оставане в Hell’s Kitchen между

...
ще видят четворна битка за оставане в Hell’s Kitchen между
Коментари Харесай

Оспорвана четворна битка за оставане в Hell’s Kitchen

ще видят четворна борба за оставане в Hell’s Kitchen сред Татяна, Чилева, Ралица и Веско . Топ готвачи ще се окажат в колосален конфликт в кухнята и следва да разберем кой освен ще се избави от изпъждане, само че и ще заслужи снизхождението на началник Виктор Ангелов. Великденско агне по авторска рецепта, гарнирано с знания за родните обичаи и готварски умения, ще провокира експертите. На вечерната резервация ще им се наложи да удвоят напъните си, с цел да нахранят ВИП гостите в ресторанта – артистът Тони Стораро и фамилията му, дружно с Гала с останалите водещи в „ На кафе “ ще вдигнат в допълнение градусите в кухнята.

Ще гледаме удари под кръста, саботажи в кухнята, липса на хъс за победа и разминаващи се сред експедитивност и качество готвачи. Накрая ще има напуснали вечно Hell’s Kitchen. С кого ще се раздели началник Виктор Ангелов и за какво, ще разберем довечера по NOVA.
 аленият тим NOVA
Оспорвана конкуренция за купата „ топ паница “ ще владее четворния кулинарен двубой. Шеф Ангелов ще провокира своите готвачи да се развихрят в приготвянето на великденското агнешко по авторска рецепта. Ще има не една измама, само че и залогът ще е задоволителен, с цел да активизира номинираните до прекаленост. Ще узнаем какво е кушия и полазов ден, ще забележим по какъв начин не се подготвя дроб сърма и по какъв начин ухае пролетта в паница. Едни ще си заслужат куртките назад, а други ще продължат да се борят за оставане в Кухнята на Ада и по време на решаващата вечерна резервация.

Отборите ще се борят със зъби и нокти да приключат сполучливо вечерната резервация и да нахранят гостите в цялостния ресторант. Дали това ще бъде задоволително за сполучлив край ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Ще станем очевидци на подмолни игрички в кухнята, открити саботажи и готвачи, които очевидно прибързано са се отказали от конкуренцията за огромната премия. Кухнята на Ада ще е превзета от кармата на суфлетата и бавното движение, ще има готвачи които ще не помнят обикновени готварски умения, само че пък ще валят обещания на кг.-->
 Тони Стораро и фамилията му NOVA
Дали това ще е задоволително, с цел да не си тръгнат гладни гостите на ресторанта и за кого това ще бъде последна резервация ще е ясно довечера по NOVA. Кой ще напусне вечно Hell’s Kitchen – гледайте най-известното кулинарно шоу в ефира от 21:00 часа по NOV A.
 посетители NOVA
Екип на „ Здравей България “ гостутува в Hell’s Kitchen на Велики четвъртък, с цел да ни покаже каква гурме великденска софра ще приготвят най-хубавите кулинари. Какво показа и началник Виктор Ангелов за феновете на NOVA можете да видите.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР