Ще видите, че от този син балон нищо няма да

...
Ще видите, че от този син балон нищо няма да
Коментари Харесай

Бенчев за акцията на спецпрокуратурата: От този син балон нищо няма да остане!

„ Ще видите, че от този наследник балон нищо няма да остане. Така се случи, че с Димитър Желязков се озовахме дружно в един хотел. Но когато него го арестуваха, аз не бях там. Бях на бизнес-вечеря Отидох там по-късно. И го видях с белезници. Казах: Какво става тук? И като се обадих по този начин, те ни прибраха и нас. Аз резервации не съм правил. Стаите ги резервира Несрин Узун “- Това съобщи предприемачът и общински консултант от Българска социалистическа партия в Бургас Бенчо Бенчев. Той бе арестуван в хотел в Истанбул, дружно с някогашния народен представител Несрин Узун и още петима души при акция на турските управляващи за задържането на на Димитър Желязков-Очите, търсен от Интерпол за присъединяване в проведена незаконна група. Очите бе открит в стая в хотел „ Рамада “, записана на името на Бенчев.

„ Бях в несъответствуващото време, на несъответствуващото място. Всичко стана напълно инцидентно. Поредица от случайности не в моя изгода. Резервациите ги прави Несрин Узун. Аз пътувах, имах с мен други хора, и той ми се обади и сподели: Запазих три стаи на твое име. Той ми ги резервира. На Бенчо Бенчев на името. Сега излизат някакви теории, че съм укривал Димитър Желязков. Хотелът не е мой, че да го прикривам. Да питат притежателя на хотела, какво се занимават с мен... “, акцентира Бенчо Бенчев.
Той направи изказване в 16.00 часа днес- 12-часа откакто бе пуснат от ареста в Бургас, където бе откаран след предаването му от турските управляващи на полицита у нас, дружно с Несрин Узун и още петима души, арестувани в хотела в южната ни съседка.
Ексдепутатът бе пуснат тихомълком още към 17.00 часа през вчерашния ден, а Бенчев излезе на независимост към два часа след среднощ, без да му бъдат повдигнати обвинявания. Междувременно на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи беше публикувано видео от акцията на профилираната прокуратура за претърсването на дома му в комплекс „ Меден рудник “ в Бургас, където са били открити оръжия и парични суми.

„ Ще кажа, че това, което се тиражира, не е правилно. Истината е напълно друга. Нито имам противозаконни оръжия, нито имам противозаконни пари. Всичко е законно... Но в този момент видях кои са истиските ми другари и кои не “, съобщи Бенчев. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР