Ще видим кабинет, но с цената на тежки преговори, за

...
Ще видим кабинет, но с цената на тежки преговори, за
Коментари Харесай

Агов: Борисов срина ГЕРБ и обществото

" Ще забележим кабинет, само че с цената на тежки договаряния, с цел да се набележат освен задачите, само че и средствата за тяхното осъществяване. И да се направи разписание във времето по кое време да бъдат реализирани. Това е доста значимо, с цел да може да има темп в работата на идващото държавно управление. Преговорите ще са тежки, тъй като към момента има партийни съображения, които са надалеч от съображението на поданството ", сподели журналистът Асен Агов в студиото на " Денят ON AIR ".

Той разчита на чутото от " Продължаваме промяната ", които печелят парламентарните избори.

" Както и това, което споделиха останалите партии, които са евентуални участници в обединението. Надежда има, само че тя е по-слаба, в сравнение с ни се желае, тъй като се напатихме с предходните два избора. Струва ми се, че е добре да бъдем по-предпазливи. Избирателите желаят да се сформира държавно управление, само че имат едно мислено ", добави Агов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитан дали Слави Трифонов ще има основна роля в бъдещия кабинет, той отговори: " Ако договарянията се водят с авансово сложени условия, които по никакъв метод не минават така наречен " червени линии ", тогава това не са договаряния, а срещи. Очаквам да има повече хрисимост. Има Такъв Народ се напатиха в предходния парламент от своето политическо безчинство. Гледах два пъти изявлението на Слави Трифонов. Той не може да разчита въз основата си, тъй като видяхме срутва в резултата. Той може да разчита на студиото и сценаристите си. "

По думите му на Агов държанието на ГЕРБ по време на цялата обстановка е било необичайно.

" Борисов не е избягал от онази си роля, която играеше 10 години - да бъде независим състезател. Не слушам и дума за оставката му. Той срина ГЕРБ, той срина обществото. А изявлението му " Трябва да се радваме, че сме живи " приказва за огромно обезсърчение. Оставките са добър знак, тъй като по този начин се поема отговорност. Така постъпи и Иван Костов. Това е държанието на всеки демократ. Нинова трансферира нещата към изпълнителния орган, който е определен по нейна диктовка. Това е доста транспарантно и грозно при тези резултати ", безапелационен е журналистът.

Агов акцентира, че Българска социалистическа партия към този момент не съставлява опасност за реставрацията на комунизма, както и че страната ни се нуждае от нова съвременна левица. Според него ниската изборна интензивност се дължи на абсурда с машините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР