Ще ви учуди колко добре изглежда Карди Би гола! Звездата

...
Ще ви учуди колко добре изглежда Карди Би гола! Звездата
Коментари Харесай

Карди Би пее гола… и изглежда учудващо добре

Ще ви учуди какъв брой добре наподобява Карди Би гола! Звездата качи видео от гримьорната по какъв начин пее по долни дрехи и разкри завършеното си тяло.

Виждали сме Карди Би в какви ли не визии, само че този път – съвсем изцяло гола, тя съумя да ни остави безмълвни. Видеото по долни дрехи на звездата разкри нейната добре дефинирана преса и завършеното й тяло.

На фрагментите тя се приготвя в гримьорната и дружно с екипа си пеят ремикса на “Clout”. Това е първата й ария със брачна половинка й Offset.

Точно в този момент двойката е изправена пред провокации, тъй като рапърът се бори в съда за свободата си. Като проявен нарушител, той няма право да има оръжие, само че предишното лято полицията откри в него револвер. По последна информация Offset може да се окаже в пандиза за 12 години или да бъде таксуван 100 000 $ за провинението си.

Карди побърза да го отбрани и да адресира проблемите в медиите. Според нея всички се концентрират единствено върху “неслуките” на брачна половинка й, само че не и триумфите му.

Жидеото можете да гледате ТУК!

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР