„Ще ви избия“, „Ще ви разчленя и после ще ви

...
„Ще ви избия“, „Ще ви разчленя и после ще ви
Коментари Харесай

Убиецът на Виола към бившата си и сестра й: Ще ви разчленя и ще ви излежа!

„ Ще ви избия “, „ Ще ви разчленя и след това ще ви излежа “. Това са единствено част от СМС-ите, които 28-годишния палач Стефан Станев пращал на някогашната си брачна половинка Благовеста и сестра й Станислава. Жената и фамилията й подали 4 сигнала в полицията против наркомана, а един от тях е изпратен в прокуратурата с мнение за формиране на дело за опасност за ликвидиране. Това са декларирали от Министерство на вътрешните работи пред „ Телеграф “.

Станев беше задържан до заведение в Созопол, откакто закла по изключително нечовечен метод 28-годишната студентка Виола Николова в жилището си в кв. „ Света троица “ в София. Наркоманът първо строшил черепа на гаджето със стик за голф, по-късно забил нож в гръкляна й. Острието обаче се счупило и той взел втори нож, с който пробвал да й отреже главата. Накрая завил натрупа с одеяло и поставил плюшено коте от горната страна. „ Този човек е извънредно нечовечен. Мотивът му е ревнивост. Предупреждаван е писмени обратно във времето за закани към някогашната си брачна половинка и фамилията й “, разяснява пред „ Телеграф “ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Заплахи
Преди да се запознае с Виола, Стефан имал брак с друга жена-Благовеста, от която има дете. Тъщата Красимира Манчева още преди два дни разкри, че той е тормозел и по-малката й щерка Станислава. Изпращал й известия със полов подтекст, както и със закани за ликвидиране. При други пък плашел да избие цялата фамилия. Срещу него Благовеста подала два сигнала в полицията, сестра й един и майката един, сочи справката на силовото ведомство. Полицаите викали Стефан и му издавали предупредителни протоколи. Той пък се оправдавал, че бил обиден поради провалени срещи с дъщеричката й, по тази причина плашел някогашната си жена.

Психо
Стефан се срещнал с Виола в клиниката за наркомани във Варна, където се лекувал. Събрали се да живеят дружно преди 3-4 месеца, само че непрекъснато се карали. Станев бил незает, като го издържало фамилията му. Майка му била заможна жена, с три аптеки, които се занимавали с медикаменти за онкоболни. Именно тя му купила и джипа „ Волво “, с който Стефан избягал към морето. В ареста наркоманът непрекъснато обяснявал, че е вманиачен, разкриха ченгета. Той признал за кървавото ликвидиране на Виола, само че твърдял, че тя е грешница и води циничен метод на живот. Така на процедура той я „ избавил “ от този безнравствен метод на битие. „ Според специалисти Стефан се прави умишлено на душевен болен, само че занапред ще бъде проучен “, разясниха ченгета.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР