Ще ви дам аргументи защо да не подкрепите законопроектът за

...
Ще ви дам аргументи защо да не подкрепите законопроектът за
Коментари Харесай

Нинова запали трибуната в парламента заради Закона за отбраната: Не се опитвайте да опитомите Радев и да свалите рейтинга на армията до нашия!

" Ще ви дам причини за какво да не подкрепите законопроектът за защитата и въоръжените сили: Това е вмешателство в пълномощията на президента, размахване на пръст към президентската институция ", сподели разпалено водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на трибуната в Народното събрание. " Този закон е " кух ", тъй като няма да повлиява на решенията на Министерски съвет и президента. Това за какво го вършиме? Няма да има правни последствия, само че приемате закон? Искате да ограничите президента, посланиците и дипломатите ли? Армията и църквата са единствените институции с утвърждение. Армията е институция с 30% рейтинг, а Народното събрание едвам 9%. Няма да вдигнете престижа на армията, а ще го свалите до нашето равнище! ", изяснява тя.

" Няма да подкрепим този закон поради разделянето на управляващите. Обръщам се към Борисов, тъй като нямам заблуда, че той стои зад това. Народните представители не биха го вкарали без да пита. Спрете разпалването сред институции и войната с Радев! Не се опитвайте да го опитомите! Ще загубите държавността ", сподели в умозаключение Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР