Ще увеличим заплатите с 10%, вие си ги делете на

...
Ще увеличим заплатите с 10%, вие си ги делете на
Коментари Харесай

Борисов към пожарникарите във Варна: Вдигаме заплатите, но да не правя сметка нощем спите ли на чаршаф


" Ще увеличим заплатите с 10%, вие си ги делете на нощен или различен труд. Защото аз мога да стартира да ви върша сметка, нощно време спите ли на чаршаф или не спите. Работил съм я 5 години тая работа. Ние усилваме с по 10 % приходите. Началниците да вършат сметка ва кой какъв брой и надлежно министъра. В противоположен случай става един обаян кръг. Сега пристигам от моряците. За два кораба-близо милиард. Хемус значима ли ви е да ви я създадем? Иначе няма туризъм, няма нищо...всичко отива на юг. Правим две нови детски градини, нпаравихме булевардите, в този момент дребни улички. За пожарникарите 700 нови пожарни сме обезпечили. Ние служихме със счупени каски. Една  каска като си я сложех и на Уди Кълвача приличах...Да ви кажа с какво сме служили ние по времето на социализма и ръководството на Българска комунистическа партия и Българска социалистическа партия ", сподели Борисков. 

Коментарът му бе попов на провелия се нощес във Варна митинг за увеличение на минималния размер на спомагателното възнаграждение за нощен труд.

И този, както и митингът, провел се на 5 юли 2019 година, е проведен от СФСМВР и ССЗБ и е подсилен от КТ " Подкрепа “, Български лекарски съюз и Българска асоциация на експертите по здравни грижи.

Основните претенции на протестиращите бе да се актуализира размерът на спомагателното възнаграждение за нощен труд и да стане избран % от обществено измерим изменчив аршин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР