Ще участвам на тези нови избори, било те редовни или

...
Ще участвам на тези нови избори, било те редовни или
Коментари Харесай

Цветанов изплю камъчето как ще се прегърне с Христо Иванов и ДБ

Ще вземам участие на тези нови избори, било те постоянни или изключителни. С моя политическа групировка от 31 е непокътнато в Софийски градски съд неповторимото име - „ Републиканци за България “, тъй като единствения път към страната ни е на Запад. Това съобщи Цветан Цветанов в телевизионно изявление.

Той призна, че най-близки по хрумвания са от другата дясна групировка. „ Разбира се Демократична България имат сходни разбирания като нас. На 27 ще имаме учредително заседание “.

По думите му политическия план ще се финансира от дарения.

„ Ще се финансираме от дарения, които ще получим от съответните членове и симпатизанти. Към момента имаме 30-32 000 лева “, уточни той.

Цветанов не срути още, че има хора в ГЕРБ, с които поддържа контакти.

„ В ГЕРБ има доста способни хора, които не са съгласни с актуалната обстановка, Аз съм в непрестанен контакт с тези хора “, уточни той. По думите му чака резултат, непосредствен до 500 000 гласа. „ Аз залагам да имаме социална поддръжка от всички, които не са дали своят вот в последните години “, уточни Цветанов.

Той уточни, че има 9 подарени часовника от Борисов след извоювани избори. „ Почти не ги виждам, тъй като те ме връщат към едни мемоари. Искам да се съсредоточвам в нови провокации. Последно приказвах с премиера, когато беше рождения ми ден. След това му звънях за рождения ден, само че той не ми подвигна. „ Искам да му кажа да бъде рационален, дано да не вкарва страната в безпорядък “, приключи Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР