Ще участвам на следващите избори. Борисов е свикнал да играе

...
Ще участвам на следващите избори. Борисов е свикнал да играе
Коментари Харесай

Мая Манолова: Господин Борисов, какво ми обещавахте, за да не играя за кмет?

Ще вземам участие на идващите избори. Борисов е привикнал да играе мач на една врата, който е авансово уречен. Битката ще бъде извоювана от жителите. Правила съм и неточности. Никой не е съвършен. Винаги съм отстоявала справедливостта. Всичко е било обществено и ясно. Не съм била охранител на Тодор Живков. Не съм съдружник на хора от подземния свят. Не играя карти с петролни босове. Не ме търсете във вашите подмолни ангажименти, господин Борисов.
Това съобщи пред bTV Мая Манолова от " Изправи се, БГ ".

Бившият омбудсман продължава с дейната рецензия против властта, а след митингите под прозорците на властта даде и поръчка за присъединяване в идващите избори.

" Борисов е привикнал да играе на една врата, който е авансово уречен. Битктата ще бъде извоювана от жителите ", отсече Манолова.

Тя обаче отхвърли да отговори по какъв метод ще взе участие в изборите.

“Не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната да чуя хора, да кажем ясно, че партийните ограничения не стигат до елементарния човек. Борисов продължава да раздава пари. Ще желаяме проверка. Много добре знам методът, по който един индивид взе участие в избори. Решението ще го вземем дружно с гражданите”, съобщи Манолова.

Тя бе безапелационна, че е несериозно в изискванията на рецесия да приказваме за " ляво " и " дясно ".

" Избори още веднъж ще има. Те ще бъдат след броени месеци. Ще има промяна на караула. Почтеното отношение е Борисов да спре да харчи и да раздава пари на близкия другарски кръг ", съобщи Манолова.

Тя не пропусна опция да разяснява и изявлението на премиера след митингите в събота, когато Борисов съобщи, че персонално Манолова се е молила на партия " ГЕРБ " при избора и за омбудсман. Тя обаче отхвърли.

" Как за една година този човек не измисли нещо друго? Повтаря като папагал едно и също. Налага се да му напомня - господин Борисов, а по какъв начин ме молихте да не се кандидатирам за кмет и какво се опитвахте да ми обещавате с ясното схващане, че ще изгубите изборите? Не, не съм се молила на Борисов, само че той го направи - убеждаваше ме да не играя за кмет ", съобщи Манолова, с което продължи задочните телевизионни престрелки с премиера.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР