Ще трябва да науча каталонски.С тези думи мениджърът на Арсенал

...
Ще трябва да науча каталонски.С тези думи мениджърът на Арсенал
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ще трябва да науча каталонски, ако "Барселона" дойде във Висшата лига

" Ще би трябвало да науча каталонски ".

С тези думи мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер отговори на въпрос какво мисли за хипотезата " Барселона " да заиграе във Висшата лига, в случай че Каталуня се отдели от Испания. Преди дни спортният министър на региона Жерард Фигерас сподели, че каталунските тимове ще би трябвало да изберат къде да играят, в случай че се стигне до оповестяване на самостоятелност.

" Ако " Барселона " желае да се причисли към Висшата лига, ще стане още по-трудно да се завоюва купата. Имаме задоволително клубове тук - 20 и желаят да станат 24. Най-напред би трябвало да се насочим към шотландските тимове, преди да погледнем към испанските ", продължи Венгер.

По думите му " Барселона " е доста " политически " клуб и е забавно по какъв начин ще се развият събитията.
Забраненият от съда и управляващите в Испания референдум провокира голям брой конфликти сред полицията и гласуващите. Инцидентите сред двете страни доведоха до 761 ранени съгласно данните, оповестени от каталунските управляващи. Заради напрежението мачът сред " Барселона " и " Лас Палмас " (3:0) се игра пред празни трибуни за да се избегнат спомагателни провокации.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР