Ще търсим мандат за управление, защото ние не просто ще

...
Ще търсим мандат за управление, защото ние не просто ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да се коалираме с ГЕРБ и ДПС

Ще търсим мандат за ръководство, тъй като ние не просто ще повдигаме тематики, само че и ще даваме решения.
Това съобщи в предаването водачът на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България ", Христо Иванов. Той бе безапелационен, че политическата групировка няма да се коалира с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Оттам-насетне образуването на болшинства по избрани тематики е напълно различен въпрос. Ние ще търсим оптимално необятно обединяване да вземем за пример към промяната на прокуратурата, предварителното преустановяване на мандата на основния прокурор и Висшия правосъден съвет и така нататък ", уточни Иванов.
Виждаме, че и в Българска социалистическа партия, и в ГЕРБ, и в извънпарламентарните партии текат доста съществени процеси на дълбочинно преструктуриране на политическите сили, означи още Христо Иванов. " Това може да докара до един парламент, който да не може да излъчи трайно ръководство и да докара до скорошни парламентарни избори. Българският политически пейзаж обаче се трансформира и това, което ни демонстрират моментните сондажи, е надалеч от някаква дефинитивна картина ", смята водачът на " Да, България ".
По думите на Христо Иванов политическото обединяване " Демократична България " има упоритостта да постанова дневен ред. " По същия метод, по който успяхме от " Росенец " да наложим тематиката за корупцията, за беззаконието у нас, за това, че едни хора, без значение какъв генезис имат, са лишени от права и свободи. В същото време има други, които, употребявайки тематиката за правата и свободите, в действителност са над закона и могат да си вършат, каквото си желаят. Налагането на тази тематика е обвързвано с нас. По същия метод считаме да продължаваме да постановяваме тематики ", означи Христо Иванов.

Как в България е допустимо гласоподаване по пощата на идните парламентарни избори - целия диалог със съпредседателя на " Демократична България " гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР