„Ще споделя, че най-вероятно ми предстои спонтанен аборт. Дала съм

...
„Ще споделя, че най-вероятно ми предстои спонтанен аборт. Дала съм
Коментари Харесай

Хилария Болдуин: Имам риск от спонтанен аборт

„ Ще споделя, че най-вероятно ми следва импровизиран аборт. Дала съм заричане пред себе си, че в случай че забременея още веднъж, ще споделя новината с вас допустимо най-скоро, даже с това да изгубя част от почитателите си. Винаги съм била откровена с вас, разказвала съм за фамилията, упражненията, които върша, бременностите… И не желая да укривам това единствено тъй като не е оптимистично, положително и блестящо като всичко останало “. Това написа Хилария Болдуин в Instagram. Със своята изповед тя разчувства хиляди дами и провокира вълна от съпричастност.

Хилария, която чака петото си дете, е в първото тримесечие. Тя разясни, че бебето не се развива добре и няма мощен пулс.

„ Смятам, че е значимо да споделяме истината… тъй като работата ми е да насърчавам хората да бъдат същински и открити. Освен това, не се срамя от това, което ми се случва сега. Искам да оказа помощ на обществото да одобри спонтанния аборт като нещо обикновено, а не тематика табу “, написа брачната половинка на Алек Болдуин.

„ Има една огромна загадъчност по време на първото тримесечие на бременността. За някои несъмнено е успокоително, само че мен ме изтощава. Гади ми се, изморена съм, тялото ми се трансформира. Трябва да се върша, че всичко е наред, а то не е. Не ми се ще да се преструвам към този момент. Надявам се да ме разберете “, продължава хубавицата.

Много дами споделиха, че са имали сходни проблеми като на Хилария и я окуражиха, че всичко ще бъде наред. Положителните мнения зарадваха инструкторката по йога.

„ Благодаря ви за поддръжката и за историите ви. Искам да ви уверя, че знам, че ще съм добре. Ще се оправя с тъгата и загубата... Аз преправям всичко на прочувствено равнище... Бях доста нервна да споделя това и ми олекна, че бях призната с такава обич “, написа тя в обществената мрежа, само че не прецизира дали е изгубила детето или неговото положение към момента е сериозно.

Хилария и Алек Болдуин имат четири деца.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР