ще следят със затаен дъх как един готвач ще изненада

...
ще следят със затаен дъх как един готвач ще изненада
Коментари Харесай

Оспорвана надпревара малко преди финала на Hell’s Kitchen

ще наблюдават със спотаен мирис по какъв начин един готвач ще изненада много прелестно началник Виктор Ангелов и ще му подготви най-красивата паница, която е презентирал през целия си сезон на Hell’s Kitchen , а различен … ще го разочарова същински. Напрегната вечерна резервация, броени дни преди финала на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир, ще предизвика професионалните готвачи да пазят настървено куртките си, да се съсредоточат в личното си показване и да готвят като „ за последно “. Дали неналичието на доверие сред съотборниците ще спъне съществено груповата работа в кухнята? Ще има ли въпреки всичко задруга на мъжете против малцинството на дамите и кои ще са четиримата топ готвачи, които ще отидат на край на Hell’s Kitchen – ще разберем тази седмица - вторник, сряда и четвъртък от 21:00 часа единствено по NOVA.

Дневното предизвикателство пред черните „ нинджи “ на началник Виктор Ангелов ще покаже много надъхани за победа готвачи в една в действителност оспорвана конкуренция. Състезателен дух ще владее кухнята, а експертите ще са настървени за първокласни чинии по лична рецепта. Ще им се наложи да показват умения по прозорливост, творчество и креативност, а най-после и могат ли да готвят като за отличен. Какво ще измислят топ готвачите, с цел да впечатлят своя началник – ще разберем след броени часове. Един готвач ще го накара да ахне, други ще покажат, че единствено с напъни топ кулинария не се прави, а трети ще го разочароват като в никакъв случай до момента със шизофрения в паница. Победителят ще отстреля конкуренцията със размах и ще продължи с точния мерник за премия, а изгубилите още веднъж ще се потят в кухнята
 кухнята на Ада NOVA
Десет дни разделят професионалните готвачи от огромната премия в Hell’s Kitchen - 100 хиляди лв. и контракт за работа в екипа на началник Ангелов, и това ще направи вечерната резервация още по-оспорвана и тежка. Бомба със закъснител ще цъка в Кухнята на Ада поради проблеми с бъркани яйца, още веднъж неумение по какъв начин се вършат суфлета, а една полента ще е в основата задругата на топ готвачите да проработи. Ще забележим ли по какъв начин мъжете се сплотяват против дамите и кой ще бъде първия номиниран за овакантяване на Hell’s Kitchen тази седмица? Със сигурност кулинарната война ще опъне нервите на най-хубавите готвачи на България в оспорваната борба за място сред 4-мата финалисти в шоуто. Ще съумеят ли да завършат вечерната резервация или съперничеството в кухнята ще изпепели Кухня на Ада ще стане ясно в новия епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР