Ще си позволя да разгранича, единствено групата на БСП гласува

...
Ще си позволя да разгранича, единствено групата на БСП гласува
Коментари Харесай

Александър Симов: Разпускането на парламента е дъното

Ще си разреша да разгранича, само групата на Българска социалистическа партия гласоподава срещу това действително разформироване на Народното събрание, защото съгласно мен е аморално, срамно, цинично, сходни дейности. То съставлява толкоз непосредствен изстрел до диктатурата. Това съобщи депутатът от левицата Александър Симов в предаването " Студио Хъ " по телевизия " Седем осми ".

" България се намира в изключително състояние, Народното събрание гласоподава опция на държавното управление да пусне армията по улиците с полицейски функционалности, в този закон, който гласувахме за изключителните функционалности, има красивата мярка, че могат да ви наблюдават телефона…къде се разхождате из София и в този момент сега последната институция, която гарантираше някаква представителна народна власт в България Народното събрание, беше пратен, натирен, да не се събира, за мен това е чудовищно нарушаване на всевъзможни демократични правила ", показа Симов.

" Ако видите формулировката, препоръчана от госпожа Караянчева, те там не употребяват термина разформироване, каквото всъщност е, а че Народното събрание няма да заседава, до момента в който е изключително състояние, с изключение на по законопроекти, които са свързани със обстановката в България…Освен че е цинично към служащите, които няма да получават приходи, то е цинично и към тези, които макар обстановката, макар че не престават да се сблъскват с компликациите, за лекарите, които са на първа линия. Но белким не са на първа линия продавачките в магазините, които се сблъскват с всякаква хора. В момента се явяват едни хора, които ни споделят, но Народното събрание може да стане разплодник на болести. В последна сметка страната не може да спре да действа, единствено тъй като сме в такава обстановка, а Народното събрание е някаква гаранция на народна власт в България, а в този момент към този момент го няма ", продължи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР