Ще си подам оставката веднага, щом видя проект за стадион.

...
Ще си подам оставката веднага, щом видя проект за стадион.
Коментари Харесай

Цънцарова срещу Лечков по БТВ: Каза кога ще си хвърли оставката

" Ще си подам оставката незабавно, щом видя план за стадион. " Това съобщи в студиото на " Тази заран " по bTV вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.

Според него родният футбол не получава задоволителна поддръжка от страната, а политиците държат клубовете в зависимости.

Лечков акцентира, че решението за мача с Унгария, към чието осъществяване се развихри скандал, е взето от УЕФА.

" За футбола страната е мащеха, футболът се самоиздържа... Ние нямаме един стадион като хората, който да дава отговор на условията на УЕФА. Аз ще си подам оставката незабавно, щом видя план за стадион! Ние нямаме един план за стадион в България. Единствената организация, което е независима, е БФС. Ние когато играем на националния стадион, плащаме наем. Да, националният тим няма резултати, само че другояче федерацията си съществува по съвършен метод. ", сподели Лечков.

" Изкушението е огромно да се разяснява футбол сега. И този министър-председател (Николай Денков) ще си отиде, отново няма да има стадион в България. Аз съм част от БФС, тъй като аз заплащам за футбол всеки Божи ден. Не може да се съпоставяме с Унгария, там министър председателят е различен, той направи игрища. Ние продължаваме да си действаме като федерация. "

" Аз като жител мога да кажа, че не съм удовлетворен от доста неща в страната. Болници ли имаме, гробища ли имаме? Ние всички носим отговорност за страната. Футболът въпреки всичко е една игра, не виждам по какъв начин сме се изложили. Унгарците имат интерес да си вземат трите точки, да се класират. Но в последна сметка, решението да провеждането на мача го взема УЕФА. Аз не чух от отсрещната страна нещо съответно "

" Хората, които са определени от клубовете си и вземат участие в конгреса, те гласоподават и те гласоподават за президент. Не ентусиастите, с цялото ми почитание към тях ", съобщи героят от Съединени американски щати `94.

Лечков припомни, че мандатът на Борислав Михайлов е до 2026 година, дал своя вот е за него и разчита да си го довърши. Самият той не бил измежду хората, готвени за заместници на Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР