Ще си дойдем на темата, няма как да избягаме. Мисля,

...
Ще си дойдем на темата, няма как да избягаме. Мисля,
Коментари Харесай

БСП пак отрече финансиране от Бенчев, иска прозрачност относно парите от държавата за общините

Ще си дойдем на тематиката, няма по какъв начин да избягаме. Мисля, че втори ден се обясняваме имаме ли сестра или нямаме. Бенчо Бенчев е общински консултант в Бургас – той е представител на Сдружението на пенсионерите там, което ни е съдружен сътрудник. Единствените пари, които е давал, са 70 лв.. Българска социалистическа партия няма черна каса, получава добра дотация и не се нуждае от сходни форми на финансиране. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев, който дефинира всевъзможни други приказки в областта на " някой сподели, различен чу ".
Средства от Бенчо Бенчев под каквато и да е форма в Българска социалистическа партия не са давани, безапелационен беше депутатът. Ако някой си мисли, че е Българска социалистическа партия, получавал е пари от Бенчев и не ги е внасял в Българска социалистическа партия, това е различен въпрос , добави той. И нападна - " Аркус - Сигурност (Секюрити) " (бел. ред. - компанията на Бенчев, където съветник е Очите), охранява пристанището в Бургас, охранява и учебни заведения - напряко си затваряш бизнеса. Питайте кой даде тези публични поръчки, добави националният представител.
В тъмното се разпределят нови порции, обърна страницата Добрев, разяснявайки държавни постановления за разпределяне на пари.
Добрев разгласи, че 70 млн. лв. били дадени на 40 общини на ГЕРБ, 30 млн. - на 28 общини на Движение за права и свободи, а малко под 2 млн. лв. – на общини на Българска социалистическа партия. Той съобщи, че били дадени 1 млн. лв. за асфалтиране в село, чието име не загатна, както и 3,5 млн. лв. за пречиствателна станция в друго обитаемо място, чието име още веднъж не посочи.
От Българска социалистическа партия показаха безпокойствие, че посредством държавни постановления се раздават доста пари. По думите на алените през 2016 година били 180 млн. лв., а през предходната година – 243 млн. лв., като по-голямата част били дадени на шест общини. Социалистите желаят незабавно съвещание на съвета за ръководство на Националното съдружие на общините в България (НСОРБ), като оповестиха, че ще желаят финансовото министерство да разгласи обществено критериите, по които се отпускат средства за другите общини. Ще желаеме отплата за тези общини, които години наред не са получавали държавни пари, оповестиха от Българска социалистическа партия.
Раздаваме пари, без да имаме социална поръчка, без да имаме реализатор, просто на калпак, на симпатични хора, приключи Добрев и разгласи: " Готови сме когато и да е за парламентарни избори ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР