Ще сезираме ЕК за законопроекта за горивата. Това каза вицепремиерът

...
Ще сезираме ЕК за законопроекта за горивата. Това каза вицепремиерът
Коментари Харесай

Симеонов: Ще сезираме Европейската комисия за промените при горивата

Ще сезираме Европейска комисия за законопроекта за горивата. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов пред публицисти по отношение на признатите промени във въпросния законопроект.
„ За нас там има нарушавания на наставления, на конкурентна среда, до известна степен дискриминация по отношение на дребните “, сподели Симеонов, представен от " Фокус ".
На въпрос дали има спор сред партиите в „ Обединени патриоти “ поради закона, Симеонов отговори: „ Не знам за какъв спор говорите. Вчера обясних, че ние сме три разнообразни партии, всяка си има лична позиция, изрича си я. Имаме обща стратегия, по която сме се споразумели да имаме единна позиция “.
Според него е обикновено да имат разнообразни позиции. На въпрос дали си е приказвал с водача на Атака Волен Сидеров, Симеонов сподели: „ Да, това си е наша работа “.

Лидерът на НФСБ разяснява и появилата се информация, че четирима депутати от квотата на партията му са подписали законопроекта, който се трансформира в противоречив.
„ Въпросът беше разтълкуван доста в детайли от моя почитан сътрудник Валентин Касабов. Когато в един законопроект има благородни цели и когато има редица текстове, признати от нас и потребни за България, един подобен законопроект се поддържа. При изискване обаче, че сред първо и второ четене там ще има промени. Сега какво става? Промените сред двете четения изобщо не са в посока на опазването на дребния бизнес, дребните търговци и дистрибутори. Съвсем естествено цялата група на НФСБ гласоподава срещу “, аргументира се Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР