Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за публикацията на Таско Ерменков

...
Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за публикацията на Таско Ерменков
Коментари Харесай

От ГЕРБ сезират ДАНС и прокуратурата заради Таско Ерменков

Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за обявата на Таско Ерменков за водата в София и питаме Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова по какъв начин ще реагират. Това сподели по време на брифинг националният представител от ПГ на ГЕРБ Станислав Иванов.

„ Г-н Ерменков е депутат и той знае всички механизми и начини, съгласно които може да се снабди с нужната му информация, даже да провокира чуване в зала, с цел да се снабди с нужната му информация, преди да пусне подобен статус във Фейсбук. Защо го е направил той, не мога да кажа “, сподели Иванов.

Той означи, че това не е първата сходна обява на Ерменков.

„ Предишният път той загатна, че Съединени американски щати и Европа могат да си гледат работата надали не и сподели, че този статус го е написал по гащи. Ако това е по този начин, къде са Българска социалистическа партия, къде е госпожа Нинова, за какво и дали те ще се намесят? Ако те не се намесят, за какво няма да се намесят? Ако предходният път са се смяли на господин Ерменков, този път още веднъж ли ще се смеят? Тук става въпрос за 2 млн. поданици на столицата, които се чудят какво да вършат “, съобщи Иванов. Българска социалистическа партия да поемат отговорност за статуса на Таско Ерменков, тъй като той се заиграва с националната ни сигурност, съобщи Александър Иванов от ГЕРБ, представен от "Фокус ".

„ Водата е националната сигурност “, сподели Иванов и означи, че пишейки статус за водата в София, Таско Ерменков се заиграва с изключение на със страховете на хората и с националната сигурност. Според Иванов Българска социалистическа партия би трябвало да понесат отговорност, а не да разясняват, че са му се смели, както предния път.

„ Този път да излязат и ясно и тъкмо да поемат отговорността за неговия статус “, добави депутатът. Призоваваме Таско Ерменков да разкрие кой му е хвърлил бомбата, че водата в столицата е нечиста, добави Иванов и добави, че това е процедура, която Българска социалистическа партия не се свени да употребява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР