Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя

...
Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя
Коментари Харесай

Рашков: Ще се явя в прокуратурата, когато Борисов каже коя е Мата Хари

Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя е Мата Хари, от кое място са кюлчетата и пачките с евро и обвързвано ли е строителството на къщата в Барселона с него самия и с интернационална скица за пране на пари, както написа испанската полиция. Това съобщи някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, предаде БГНЕС.

По-рано от Софийската градска прокуратура осведомиха, че Бойко Рашков е отказал да получи призовка за разпит, съобщи Българска телеграфна агенция.

Държавното обвиняване желае да разпита Рашков във връзка негови изказвания, свързани със градежа на автомагистрала „ Хемус “.

От прокуратурата осведомят още, че на 2 декември е изработен опит да бъде връчена призовка на Рашков, само че той е отказал да я получи. Държавното обвиняване желае Рашков да опише известната му информация по отношение на договарянето и построяването на лотове 7, 8 и 9 на автомагистрала „ Хемус “.

Явяването на Рашков пред прокурора и даването на сведения е негово законово обвързване, каквото има и всеки различен български жител, показват от прокуратурата и припомнят, че законът им дава право да разпоредят наложително довеждане и да наложат санкция до две хиляди лв..

В края на ноември, в телевизионно изявление, Рашков съобщи ,

че има доказателства за " големи финансови запаси, които са изтекли към доближени към ГЕРБ компании “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР