Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите

...
Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите
Коментари Харесай

Нинова: Не приемам заплахи и изнудване

Ще се водим единствено от Конституцията и решенията на органите на Българска социалистическа партия. Сега всички ще се втурнат да оферират, упорстват, да поясняват, да плашат с митинги, " с кръв ". Това написа в личния си профил водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова довечера.

Коментарът й идва часове след скандалното съвещание на ПГ на Демократична България, в което Христо Ивановизразява недоволството си от обстоятелството, че Нинова не желае да предложи нова управническа формула, тъй като била удовлетворена от досегашните си позиции. Според Христо Иванов, другата седмица договарянията може да стигнат до " късо съединяване " и евентуално се отива към избори на 16 октомври. Демократична България ще не престават да приказват обществено опорните си точки - че това е механически мандат, че те единствено слушат и ще имат позиция, когато стане ясно кой ще е препоръчан за министър председател.

" Искам да съм ясна. Няма да позволим никой да ни слага условия, да ни изнудва или заплашва. Всичките ни старания са подчинени на ползите на хората и националния интерес. Оттук нататък ние ще се водим в дейностите си единствено от две неща: Конституцията на Република България и решенията на Националния съвет на Българска социалистическа партия и Коалиционния съвет на “БСП за България ”, написа още Нинова, която през днешния ден заяви, че може да задържи мандата за сформиране на държавно управление до 15-ни август. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР