Ще се стигне до оставка на правителството и нови избори.

...
Ще се стигне до оставка на правителството и нови избори.
Коментари Харесай

Цветозар Томов прогнозира оставка на кабинета до края на месеца

Ще се стигне до оставка на държавното управление и нови избори. И развръзката ще настъпи още този месец. Не виждам да съществува реален вид, при който този парламент да образува държавно управление, което да получи нужния хигиеничен най-малко от публично доверие, с цел да може да ръководи. Това предвижда социологът и някогашен член на ЦИК Цветозар Томов пред БНР. Според него е допустимо да се направи опит за втори кабинет в границите на настоящето Народно заседание, само че това наподобява обречена тактика.

Той не изключи и разновидността сегашните дейности на ръководещите да са " опит за печелене на време ", с цел да може в игра на безсилие митингите да отслабнат, само че по думите му няма признаци за това, в противен случай – митингите се разрастват.

Ако младите на митинга не се разочароват и гласоподават интензивно, това ще докара до огромни промени в политическия релеф на България, соци анализът на Томов.

По думите му „ Демократична България “ е първа политическа мощ в столицата, не ГЕРБ.

ГЕРБ заплаща цената на подмолното политическо обвързване с Движение за права и свободи, стигнало дотам и мащаби, че даже в тази рецесия, по много променчив и от време на време смешен метод водачите на ГЕРБ се пробват да основат усещането, че него го няма. Това е политическата покруса на ГЕРБ, разяснява Томов.

Тримата министри, за които е обществена загадка, че са обвъзрани с Движение за права и свободи, които Борисов се пробва да в профил, са в обстановка, в която техните оставки са замразени. Натрупаха се прекалено много вбесяващи хората обстоятелства, които демонстрират доколко действителното ръководство на страната се реализира от хора, които нямат законна власт и които употребяват като марионетки хората, които са на законна власт, с цел да прокарват своите претенции и ползи. Всичко стартира от разтварянето на завесата на парка " Росенец ", с цел да се убедим изцяло, че някаква територия се владее от почетния ръководител на Движение за права и свободи, сподели още социологът.

По думите му проблем на българската изборна система е игнорирането на опциите гласоподавателите отвън границата да упражнят своето изборно право.

Според него единствено една партия няма да бъде наранена от позиция на електоралната ѝ поддръжка – Движение за права и свободи, която разчита на добре следен избор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР