Ще се следва общоевропейският подход за налагане на такси за

...
Ще се следва общоевропейският подход за налагане на такси за
Коментари Харесай

Петков и Борисов с разкритие какво ще се случи с Лукойл

" Ще се следва общоевропейският метод за налагане на такси за транспорт на газ. Не би трябвало да има такса единствено от страна на България, а би трябвало да се работи с Европейската комисия, съобщи съпредседателят на ", съобщи кореспондент на. 

Той заяви, че решението е взето на съвещание на външната комисия и на Комисията по европейски въпроси. Заради това ще се отсрочи таксата, до момента в който се приложи общото решение, с цел да има резултат върху Руската стопанска система. 

Другата тематика, която е разисквана е " Лукойл ". Има решение да има цялостна бистрота по тематиката, защото " Лукойл " е стратегически обект. Петков изясни, че няма да може да бъде финализирана договорка по продажба, до момента в който целият български народ не се срещна с нея. " Ще бъде взето безусловно транспарантно решение и ще избегнем спекулации, че подмолни играчи или офшорки ще стоят зад този актив ", сподели той.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разясни, че ще бъде прибавен верният европейски метод по точката за газа, тъй като България е доста покрай Шенген. Той уточни, че ще бъде вкаран текст за стратегически предприятия - газопроводите, хранилищата, нуклеарната енергетика, нефтопреработвателните предприятия.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР