Ще се съгласите с нас, че 2020 е една наистина

...
Ще се съгласите с нас, че 2020 е една наистина
Коментари Харесай

Лятото дойде, намаленията – също


Ще се съгласите с нас, че 2020 е една в действителност забавна година. След тестването, през което преминахме всички, лятото като че ли позакъсня.

В средата на юни към момента ние по-скоро хладно, в сравнение с топло, само че по тази причина пък имаме прогноза за в действителност хубави дни.

И освен тъй като слънцето ще се покаже иззад облаците, а и тъй като летните понижения тази година идват по-рано от предстоящото, ни осведомиха експертите по шопинг от Сердика Център.

Още от началото на юни в магазините започнаха страхотни понижения, обратнопропорционални на температурите на открито – спадът ще е до 70%, а температурите на открито единствено ще се покачват.

Това ще даде опция на всички нас да дадем още един късмет на 2020 да бъде една хубава, цветна и радостна година като възобновим дрешника си.

Сердика Център не стопират до тук. Освен подранилите летни понижения в над 60 обекта , те провеждат лотария за всички, пазарували за сума от и над 30 лева в магазините на комерсиалния център в интервала 10 – 30 юни.

Включи се в томболата ни за над 30 награди на обща стойност над 4000 лв.!

Ето и част от премиите, за които можете да участвате, изискването е просто да регистрирате касовите си бележки на бюро Информация, равнище 0:

► 3 ваучера за извършване на покупки на Сердика Център, всеки на стойност 300 лева

► 3 ваучера за извършване на покупки от магазин Desizo Monni, всеки на стойност 500 лева

► 2 ваучера за маратонки (в ценовия клас до 300 лева.), предоставени от магазин ASICS

► 1 ваучер за извършване на покупки от магазин Högl на стойност 100 лева

► 2 ваучера за извършване на покупки от магазин Catty, всеки на стойност 50 лева

► 10 продукта предоставени от магазин H&M

► Lono 8в1 Мултикукър 6л., възложен от магазин WMF

► 3 броя Sneaker Care Kit, предоставени от магазин Timberland

► 3 броя - Чанти BC TRAVL CNSTER- S TNF BLACK, предоставени от магазин The North Face

SALES инспекторите им ще се погрижат за положителното въодушевление на всички гости в следобедите сред четвъртък и неделя ще раздават с изключение на усмивки и разнородни награди, общително предоставени от магазините им, както и билети за автокино прожекциите. Може да разгледате програмата тук.
Големи летни понижения в Сердика Център 11 фотоси  Големи летни понижения в Сердика Център  Големи летни понижения в Сердика Център  Големи летни понижения в Сердика Център  Големи летни понижения в Сердика Център
Как да не ожаднее човек за същински шопинг! В листата ни сигурно ще влязат нов бански, широкопола шапка и леко парео, с което да пазим раменете, когато не ни се потегля от плажа.

Няма да забравим слънцезащитните кремове и хидратиращите артикули за след слънце.

Цветните летни оферти за дамите от Badoo пък са с понижение 20%.

 Badoo Badoo

Екипът за спортуване също ще е измежду новите ни летни придобивки, магазинът на Sport Vision предлага понижение до 40% на своите продукти от сбирка пролет/лято 2020.

 Sport Vision Sport Vision

За останалото ще оставим Сердика Център да ни изненада, тъй като етажите му крият какви ли не съкровища.

А премиите в действителност си заслужават!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР