Ще се поставят знаци за забрана в малките населени места,

...
Ще се поставят знаци за забрана в малките населени места,
Коментари Харесай

Караджов: Тежкотоварният трафик ще бъде забранен в малките населени места със знаци

Ще се слагат знаци за възбрана в дребните обитаеми места, с цел да не минава тежкотоварен трафик. Това сподели районният министър Гроздан Караджов пред бТВ. В Монтанско това ще се случи до 2 седмици, разгласи той.

Това се постанова поради зачестилите произшествия. Вчера тежкотоварен автомобил се вряза в къща в Монтанско. Шофьорът е изгубил надзор над транспортното средство и аварирал в къщата. Участъкът е част от републиканската пътна мрежа. Караджов разяснява и Автомагистрала „ Струма “, която съгласно него може да е крайъгълният камък на ръководството.

Той съобщи, че ще има среща сред екоминистерството и районното за ориста на автомагистралата. Караджов изясни и че ще се работи по премахване на неравностите по всички автомагистрали и пътища от първи клас, където ги има. Естествено това значи доста ремонтни и краткотрайна организация на придвижването. Знам, че е доста изнервящо и знам, че доста ни се желае да стигне небрежно било по работа, било до морето, само че ще би трябвало да се съобразяваме. Това е във интерес на нашата сигурност и тази на децата “, разяснява районният министър. Според него това е значимо, с цел да няма аквапланинг. „ С безусловно добра равнинност на настилката ще се отстранен всички аквапланинг точки “, сподели той. Караджов добави и че ще се подменят остарели знаци, тъй като има такива на половин век. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР