Ще се ползвате с доверието на околните, ако спазвате думата

...
Ще се ползвате с доверието на околните, ако спазвате думата
Коментари Харесай

Ето кои зодиакални знаци не изпълняват обещанията си

Ще се ползвате с доверието на близките, в случай че спазвате думата си, изпълнявате обещанията си. Астролозите след дълги размишления разкриха кои са зодиите, които зодии не съблюдават обещанията си.

Стрелец

Стрелецът може да обещае да ви смъкна звезда от небето. Работата е там, че те в действителност мислят, че могат да го създадат. Впоследствие той е извънредно сюрпризиран, когато се окаже, че в действителност е елементарен човек и не може да прави чудеса. Ако роденият под този зодиакален знак ви обещае нещо, попитайте се дали сте реалисти и не го взимайте за чиста монета, поучават астролозите.

Риби

Подобно на Стрелеца, въображението на Рибите постоянно се развихря, само че по-късно страстите им ги завладяват стремително и настроенията им се трансформират - тогава обещанията им престават да носят всякаква тежест. Ако Рибите имат потребност от подтик, накарайте ги да се усещат отговорни. Ако рибите си помислят, че нараняват непосредствен човек, те внезапно наподобяват доста по-мотивирани да трансфорат думите си в деяние, настояват специалистите.

Везни
 Не позволявайте да ви манипулират – 6 потребни съвета Не позволявайте да ви манипулират – 6 потребни съвета
Човек, който живее в някаква общественост, е непрекъснато изправен пред натиска и въздействието на близките членове на фамилията или сътрудниците си....

Чаровната Везна желае да угоди на всички за всичко. Те просто не могат да гледат някой да е трагичен. Везните ще обещаят всичко, с цел да изгладят нещата - обаче в този случай приказваме единствено за думи. Експертите са на мнение, че хората, родени под този знак, би трябвало да помнят, че не могат да създадат всички щастливи. Нереално е.

Водолей

Водолеят съвършено съблюдава обещанията си, само че единствено тези, които той си дава. Що се отнася до останалото - в този случай, споделят астролозите, всичко зависи от събитията. Водолеят не обича да се усеща в капан или да бъде по някакъв метод стеснен. Астролозите предизвестяват: даже представителите на знака да имат намерение да изпълнят обещанието си, може да им отнеме прекалено много време. Особено, в случай че непрекъснато му се припомня за непогасения дълг.

Всяка от зодиите има своя тъмна страна, само че не всеки съумява да прикрие този собствен минус. Няма хора без дефекти. При някои са повече от нужното, само че никой не ги построява преднамерено. Просто събитията са такива. Нека подходим с положително и да спомагаме за смяната на тези дефекти. Все отново, това ще бъде оценено един ден. Ние също носим своето задължение и демонстрираме минусите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР