ще се опита да разсекрети уговорката, постигната с бившия им

...
ще се опита да разсекрети уговорката, постигната с бившия им
Коментари Харесай

Левски иска разсекретяване на договора с Хубчев, за да се види кой е прав, кой - не

ще се опита да разсекрети ангажимента, реализирана с някогашния им треньор , с цел да излезе нескрито истината за нея, оповестява " Мач Телеграф ". Тези дни от " Герена " оповестиха, че са превели първия транш от дълга към Хубчев, само че неговият сътрудник Георги Градев отхвърли това да е по този начин и упрекна клуба в неистина.
Той нападна " сините " на нормалното си място за изява - във Facebook, заявявайки, че от Левски загатват погрешни суми и несъществуващи заплащания към клиента му. Именно поради тази офанзива от " синия " клуб ще изискат разрешение от сътрудника да се заличи клаузата за конфиденциалност в контракта сред двете страни и той да бъде разкрит. Топката е в Хубчев, помощниците му и сътрудника му.
Както е известно, големият дълг към някогашния им треньор - към 800 000 лв., заплашваше Левски с лишаване на лиценза. За благополучие, сред двете страни бе реализирано съглашение, само че Хубчев не направи никаква отстъпка макар тежката финансова обстановка на " Герена ". Той даже настоя да получи дължимото си с лихвите, откакто ФИФА отсъди в негова изгода.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР