Ще се направи всичко необходимо, за да бъде завършен интерконекторът

...
Ще се направи всичко необходимо, за да бъде завършен интерконекторът
Коментари Харесай

Служебен регионален министър Иван Шишков: Строителят на интерконектора с Гърция ще се ползва с най-големите привилегии

Ще се направи всичко належащо, с цел да бъде приключен интерконекторът с Гърция, съобщи на брифинг служебният районен министър арх. Иван Шишков. Той се среща през днешния ден с участниците в строителството на междусистемната газова връзка.

От първия си работен ден новото държавно управление се занимава с това до каква степен е стигнало строителството на връзката.

" Установихме, че е имало възражения от разнообразни институции - противопожарна защита, " Напоителни системи ", в това число Министерството на околната среда и водите, с които аз съм срещнал всички съответни министри. Работи се по оптимално бързото премахване на всички проблеми ", изясни Иван Шишков.

На работната среща ще бъдат конкретизирани периодите, в които строителят може да в профил всички тези проблеми.

" Мога да кажа напълно ясно, че този строител сега ще се употребява с най-големите привилегии от всички строители в България, защото държавната администрация ще му оказва помощ, с цел да може да се приключи интерконектора с Гърция. Строителят има потребност да бъде подпомаган от всички институции в България ", безапелационен бе Шишков.

" Започва работна среща, срещнали сме се с всички проблеми и възражения с обекта. За тези няколко дни стана ясно, че има незавършени неща. И да има закъснение от оповестените преди този момент периоди, сигурно няма да е огромно и ще бъдат обезщетени всички забавяния, с цел да може оптимално бързо да се вкара връзката в употреба. Срещата е извънредно техническа, след това има среща и с щаба ", изясни министърът.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/866551707716279
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР