Ще се намерят ли смели мераклии да купят имота на

...
Ще се намерят ли смели мераклии да купят имота на
Коментари Харесай

Страдалецът Банев Реве От Ареста! В Бизнеса Е От 1989-Та, Иска Си Стотиците Милиони Веднага!

Ще се намерят ли смели мераклии да купят парцела на скандалното семейство Баневи в „ Бояна ”, питат се мнозина, които са наясно с шаманските увлечения на неговите притежатели. Имението беше изкарано за обмен от частния правосъден реализатор Милен Бъзински, който желае за него по-малко от 6 млн. лв.. Търгът ще се организира на 23 април, а огледите започнаха още на 22 март.

До печалната продажба от ЧСИ се стигна, тъй като компанията на скандалното семейство „ Партнърс комерс “, на която се води парцелът, дължи на сдружението „ М. ПЛОД.Б “ 15 000 лв.. С лихвите обаче те скачат на 100 000 лв..

" Пиша ви след следващият скандал с жилищата на властта. Фалшът и лицемерието на загрижените за стандарта на народа и общественото благополучие, политици нямат край. На лъжата се има вяра единствено до момента в който се появи истината! Кога ще се появи истината? Питам се от ареста, упрекнат от лъжата на властниците. " написа Банев от ареста.

Той изяснява, че е навършил 30 години в частния бизнес. " В него съм от февруари 1989г. и нито един „ фаворит на народа “ от този момент до ден сегашен не е припознал частния бизнес и развиването на частната благосъстоятелност за равнопоставени във великите държавни каузи. Нито една власт не е била власт на българския частник, на българския бизнесмен – по формулировка – мотори на стопанската система.

В абсурда с жилищата беше вплетена и така нататък обществена обмен за жълти стотинки на корпоративната резиденция на „ АКБ Форес “ в един от най-скъпите региони на София – директно над Киноцентъра ", обяснава предприемачът, който не знайно по какъв начин още веднъж има достъп до мобилен телефон.

" Въпросната Резиденция беше закупена в най-силните години на „ АКБ Форес “ от сдружение на холдинга в недовършен тип от прочут български предприемач, нуждаещ се незабавно тогава от финансов запас, с цел да избави в дословния смисъл един от огромните български фабрики. По това време „ АКБ Форес “ беше в апогея си. Световната икономическа рецесия – надалеч. ГЕРБ не беше роден.

Резиденцията и свлачищния терен бяха преустроени и укрепени по този начин, че да действат като първокласен бутиков хотел и представителна офис-сграда. В нея отсядаха и работеха посетители и бизнес сътрудници на „ АКБ Форес “. Хеликоптерната площадка беше предопределена да обслужва крупни предприемачи от международен мащаб и видни задгранични лобисти.

Там заживя и моето семейство – като семейство на основателя и ръководещ частния холдинг „ АКБ Форес “. Повтарям: частен! Нямащ нито 1 лев отговорности към страната по приватизационни контракти и работещ прецизно по законите, регулиращи бизнеса в България ", споделя още Банев, написа Пик.

Според него властта е спряла възхода на „ АКБ Форес “ и е в ареста без нито едно обосновано с обстоятелства обвиняване. Той е безапелационен, че няма съображение за продажба на имението му.

" Още няколко думи за противозаконната „ обществена обмен “ за Корпоративната резиденция, намираща се в полите на Витоша.

1.Нито едно от дейностите на ЧСИ – Бъзински във връзка с този парцел не дава отговор на условията на закона.

2.Криминална формация за изнудване, рекет, палежи, имотни измами, „ охранява “ незаконно същия парцел, по противозаконен ангажимент от ЧСИ – Бъзински.

3.Жълтите медии, в прорез със закона за медиите и моралните правила, популяризират купища неистини и небивалици във връзка с „ домът на Баневи “ и моето семейство.

4.Дори държавните органи и сериозните медии, си разрешават да снимат и популяризират видеа и фотоси от неприкосновена частна благосъстоятелност.

Докъде стигнахме, частници? До цялостно неуважение на правото на частна благосъстоятелност и на достолепието на жителите от властниците с първокласни жилища.

Не се съмнявайте, че ще подхваща всички дейности в границите на законите на Република България, с цел да защитя имуществото на „ АКБ Форес “ и престижа на фамилията си. Както и всички дейности с цел да изоблича обществено злосторниците и не зачитащите закона институции и лица!, написа Николай Банев
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР