Ще се кандидатирам за втори мандат за кмет на Плевен

...
Ще се кандидатирам за втори мандат за кмет на Плевен
Коментари Харесай

Плевенският кмет ще се кандидатира за втори мандат

„ Ще се кандидатирам за втори мандат за кмет на Плевен посредством гражданска подписка и предприемчив комитет според условията на Изборния кодекс /ИК/. ” Това разгласи през днешния ден плевенският градоначалник Георг Спартански.
Той добави, че инициативният комитет би трябвало първо да получи регистрация в Общинската изборна комисия. След това ще започва подписка в поддръжка на неговата кандидатура. Всички условия на ИК ще бъдат спазени.
„ Законодателят е планувал за претенденти за кметове, които ще се издигат посредством инициативни комитети и гражданска подписка, да се съберат най-малко 2 000 годни подписа на гласоподаватели в съответната община. В този смисъл, подписката ще бъде един и тест за това по какъв начин плевналии се отнасят към работата на моя екип и в частност към моята работа през последните 4 години. Ако в законово избрания период подписката събере нужния брой гласоподаватели, които ми дават своя автограф в символ на доверие към това, което съм направил и в задатък – към това, което бих направил, в случай че бъда определен още веднъж, ще вземам участие в кметските избори като претендент на жителите на Плевен ”, добави Георг Спартански.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР