Ще се използват в настолни компютри с различни форм факториRyzen

...
Ще се използват в настолни компютри с различни форм факториRyzen
Коментари Харесай

Излизат 7-нм процесори Ryzen 4000 с вградена графика

Ще се употребяват в настолни компютри с разнообразни форм фактори

Ryzen 4000 е първият в света 7-нм x86 настолен процесор с вградена графика
(снимка: AMD)

AMD об яви първите в света x86 настолни процесори по усъвършенствана 7-нм технология с вградена графика, ориентирани както към домашните консуматори, по този начин и към корпоративните сегменти.

Сериите чипове за настолни районен съд – Ryzen 4000 с Radeon графика и Athlon 3000 с Radeon оферират най-модерната процесорна технология на пазара, дружно с най-хубавата графична продуктивност в настолен процесор, подчертаха от компанията.

Новите процесори Ryzen 4000 G обезпечават мечтаната продуктивност и енергийна успеваемост за домашни консуматори, геймъри, стриймъри и основатели на наличие. Серията чипове с PRO технологии е решение от корпоративен клас с функционалности за сигурност на няколко равнища.

Процесорите стъпват на АМ4 платформа, построени са по 7-нанометров софтуерен развой и са основани на „ Zen 2 ” архитектура на ядрото.

С бързи изчислителни ядра и мощна графика процесорите Ryzen 4000 G-серия оферират продуктивност, задоволителна за игри и основаване на наличие, без нужда от дискретна графична карта. AMD Athlon 3000 G-серия са ориентирани към компютрите от стартово равнище.

За корпоративни изчислителни среди са предопределени настолните Ryzen PRO 4000 серия и Athlon PRO 3000 серия. Те съчетават висока продуктивност с голям брой равнища на отбрана, подобаващи са и за отдалечено потребление. Функциите на сигурност включват AMD Memory Guard и AMD Secure Processor.

Настолните процесори Ryzen 4000 G-серия се чакат в системи от OEM сътрудници като Lenovo и HP през третото тримесечие на 2020 година Ryzen PRO 4000 серията идва с машини от систематични интегратори от 21 юли т.г., както и от OEM сътрудници на AMD по-късно през есента.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР