Ще се боря да изчистя както името си, така и

...
Ще се боря да изчистя както името си, така и
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров с първи коментар за осъждането му на 15 години затвор!

Ще се боря да изчистя както името си, по този начин и честа, и достолепието си. Това сподели ген. Кирчо Киров, шеф на Националната разследваща работа (2002-2012 г.), във връзка неоправдателната присъда за длъжностно заграбване в огромни размери за интервала 2007 – 2011 година, написа организация " Фокус ". Той отхвърли да е присвоявал каквито и да е било средства.

Прокуратурата с нови детайлности за 15-годишната присъда на Кирчо Киров!

“Прокуратурата ще апелира мярката ми за неотклонение. Аз декларирам най-отговорно и на прокуратурата, и на всички правосъдни инстанции, че нямам никакво желание да се прикривам или да напущам страната. Аз имам засегната чест и достолепие, опетнено име и съм задължен да изчистя, както името си по този начин и своята чест и достолепие. Всичко това ме кара да бъда изключително деен в процеса на четирите каузи, които националната разследваща работа води против мен и аз няма да се откажа от тази борба “, сподели ген. Киров.

Той добави, че в следствието няма директни доказателства за виновност и присъдата се основава на информацията на един човек. Ген. Киров назова обвиняването „ поръчково с политически привкус “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР