Ще се борим за победа и мнозинство в Общинския съвет,

...
Ще се борим за победа и мнозинство в Общинския съвет,
Коментари Харесай

Васил Терзиев е кандидатът на ПП-ДБ и Спаси София за кмет на столицата

" Ще се борим за победа и болшинство в Общинския съвет, с цел да може положителните хрумвания да бъдат осъществени в съответни политики. Борим се за едно качествено, почтено ръководство, което да направи София заслужен европейски град за образец ", Терзиев.

" Защо един съумял човек, който си е подредил живота, потегля да се занимава с това? Причината - да построим по-различно бъдеще. София да е град на бъдещето. За тази цел ни трябват хора с фантазии, има ги. Изградили сме мрежа от районни кметове. Как София да бъде европейски град за образец, а не град, където с 30 година забавяне не съумяваме да осъществяваме неща, а не да съпоставяме със София и Любляна? Това ни е фантазията ", сподели номинираният.

" Нашите цели - по какъв начин ще създадем учебното заведение най-приветливото място, второто е по какъв начин ще решим казуса с детските градини, трето - желаеме да създадем по-красив град с вложения в кварталите, а освен в центъра. Ще дадем повече пълномощия на районните кметове, те са определени от хората, те служат не на централната власт, а на жителите. Амбицията ни е след 4 година да се съберем отново тук и да знаем, че няма огромни разлики от това, което сме заложили и изпълнили ", съобщи Васил Терзиев.

Снимка: БТА

" Днес слагаме един голям камък, с цел да забравим вечно за калния път и калното ръководство, което 18 години тормозеше нашия град ", сподели водачът на " Спаси София " Борис Бонев, който водеше договаряния с ПП-ДБ за обща кандидатура за столицата.

" Водихме тежки, трагични, само че извънредно ползотворни договаряния с Политическа партия и Демократична България, само че съм благополучен, че постигнахме същинско съгласие и синхрон. Целим да създадем структура, каквато не е правена до момента ", изясни той.

Скрийншот: Фейсбук

Снимка: БТА

" Като ви виждам, съм сигурен, че ще реализираме голяма победа. Когато за пръв път се срещнах с Васил, той към този момент беше покорил международните пазари. Средствата той влагаше не къде да е, а в обучение ", сподели Кирил Петков. " И тогава си споделих - ами те са като модерните Христо и Евлоги Георгиеви, бизнесмени, съумели, средствата отиват назад в бъдещето на идващото потомство. Няма по-добра номинация от тази на Васил, тъй като той към този момент е управлявал хиляди хора, към този момент е трансформирал ориста на хиляди младежи и дружно ние имаме един голям екип, който към този момент има опита да направи същинската смяна. Вярвам, че успеха ще бъде голяма. Васко, ние сме с теб ", съобщи Кирил Петков.

" Това, което още повече ме впечатли, е неговата история да дава, а не да взима ", сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. " Не съм сигурен дали без него през днешния ден тази зала щеше да я има. Най-важната задача е да сплотяваме хора ", добави той. Иванов изрази увереност, че Васил Терзиев и екипът му ще създадат положителна акция.

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов прикани да " преодолеем застоя на Борисовата страна ", тъй като ръководството на ГЕРБ в София " беше в застой ". " Европейска столица ще стане, когато тези хора затворят корупционните пробойни в Столична община и тогава ще има пари за толкоз доста неща ", добави Атанасов.

Водещ на представянето на Васил Терзиев беше артистът Алекс Алексиев. 

Скрийншот: Фейсбук
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР