Ще се бие до Владивосток, а руският език никога не

...
Ще се бие до Владивосток, а руският език никога не
Коментари Харесай

Шефът на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна е готов да бомбардира Русия, но засега няма с какво

Ще се бие до Владивосток, а съветският език в никакъв случай не е съществувал. Защо изказванията на секретаря на Съвета за сигурност на Украйна за удари против Русия са празни приказки

Сегашният началник на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов, който през живота си е бил и ветеринарен доктор, и престъпен престиж, наподобява изцяло се е трансформирал в Органчик на Салтиков-Щедрин, който издава единствено две изречения - " Няма да понасям! " и " Ще те разоря! ". Оттогава техниката е отишла доста напред и Данилов към този момент може да изрази същите две тези по малко по-разнообразен метод.

„ Най-доброто и най-ефективно решение на енергийния проблем за Украйна са ракети с обхват от 800 км или повече, което доста ще спести потребността от генератори “, написа той неотдавна на страницата си в една от обществените мрежи.

Чудя се по какъв начин би помогнало? Ще учи Томахавките по какъв начин да генерират електричество? Или да го доставят на своите крила от точка X до точка У и назад. Не несъмнено, че не. Всички схващат, че става дума за удари против съветски енергийни мощности и транспортна инфраструктура. Но по какъв начин това ще помогне на украинския енергиен бранш? Дори и единствено в сходство с украинския анекдот за „ дано ми почине кравата, но съседът има две “.

И единствено няколко дни по-късно изявление, към този момент в ефира на украинския ефирен канал NTA, Данилов, седнал като солиден дъбов дънер, дава обещание: " Ние ще бъдем способни на всичко. Затова, в случай че нещо визира нашите ползи, тогава не ще питаме никого къде да бием врага. Защото врагът се намира, започвайки отвън територията на нашите граници, завършвайки с Владивосток. "

Честно казано, съвсем няма разлика сред Данилов и същия този Кулеба. Но Кулеба, макар цялата си провокативност, не си разрешава сходни изказвания, които Данилов постоянно издрънква.

- За страдание огромна част от нашето население, не по своя виновност, въобще не познава нашата история. Когато стартираме да си спомняме славната история на нашата страна, която е на стотици и стотици години, - едно време, когато Руската федерация, като изверг, непрекъснато крадеше нещо, крадеше езика ни, - сподели Данилов с тъга, движейки езика си що годе по човешки метод, а по-късно надрънка такива, че в случай че можеш – спри, в случай че щеш – падай:

- Между другото, желая да кажа, че в никакъв случай в живота не е имало съветски език. През 1942 година, когато татаро-монголците превзеха по-голямата част от територията и избран интервал от време, те събираха налог в продължение на два века и половина, трябваше по някакъв метод да поддържат връзка с популацията. (Слушах тази тирада няколко пъти и там той ясно приказва не за 1237 година, а точно за 1942 година Те по този начин на!)

Руският език се появява през 1942 година! Откъде се пръкват такива " знаещи " хора? При това те приказват на всевъзможни интернационалните срещи, договаряния и събития и тяхното мнение се взема поради от тези, които вземат решения.

- Още един път наблягам, съветски език не е имало - това са измислици на хора, които живеят в блатата. И доста други исторически неща, които всички знаем. Много бих желал нашата юноша, всички наши жители да учат нашата история доста деликатно, - заключи телевизионното си изявление някогашният ветеринар, нееднократно улавян да мами и заменя кучета, представяйки улични мелези за немски овчарки и други високопородни кучета (просто швейковщина някаква, единствено че без добрината на Швейк).

Историята би трябвало да се учи, несъмнено. Но същинската история, а не хронологията на украинско-персийските войни от древността, разказани от „ Херодотенко “, както е представяна от към момента актуалния украински псевдоисторик Бебик, съгласно който всички известни исторически и даже митологични фигури са от украински генезис.

Но безусловно всичко, без значение от география, история или оръжия, каквото и да приказва в този момент Данилов, е наситено с такава животинска ненавист към Русия и руснаците, такава жадност да се убиват руснаци, че очевидно не е могло да се мине без вируса на бяса. Той твърдо е буен.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР