Ще съумеем тежкия трафик между Южна и Северна България да

...
Ще съумеем тежкия трафик между Южна и Северна България да
Коментари Харесай

Борисов: Тежкият трафик на страната ще минава през Габрово

Ще съумеем тежкия трафик сред Южна и Северна България да го прекараме тук. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в Габрово, откакто направи ревизия по обхода на града.

Премиерът изясни, че към този момент са направени 4 копки на пробития тунел под Шипка, строят се естакади.

"Мащабно, модерно, съвременно строителство, виждате по какъв начин се строят най-модерни високи мостове по най-съвременната методика “, съобщи Борисов.

"Тук репетираме за това, което ще се направи над Кресна – там височината ще е над 200 м, големи дължини. Доволен съм от напредъка, който е реализиран тук “, акцентира той.

В отговор на въпрос за бъдещия основен секретар на Министерство на вътрешните работи Борисов изясни ,

че преди каквото и име да се спомене, ще съветва кандидатурата с президента Румен Радев.

"В комфортно за него време, ще го потърся, ще стимулирам кандидатура, ще сложа няколко имена “, сподели Борисов.

Премиерът разяснява и казаното от Корнелия Нинова

"При гласуването в Европарламента по позицията за Унгария всичките 6 депутати от ГЕРБ са дали своят вот срещу глобите против Унгария ".

"Първото практическо гласоподаване, в което и ЕНП, и ПЕС, и либералите гласоподаваха, бе в Европейския парламент. Това е единственото практическо деяние. Понеже ГЕРБ е партия на практическите дейности, а не на постовете и голите думи или упреци – шест от шестте депутати на ГЕРБ, макар взетото решение от ЕНП да се поддържа член 71 против Унгария, гласоподаваха срещу. И на съвещание на групата на ЕНП нашата партия ГЕРБ се разгласи срещу задействането на този член. Точка. Всичко друго е голословие, нападки, неистини и опит в действителност да се прикрие същинското решение на социалистите “.

Така Бойко Борисов отговори на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която съобщи, че "ГЕРБ имат във връзка с Унгария една позиция вътре в страната и друга – на открито ".

Борисов посочи, че "ръководителят на госпожа Нинова гласоподава за наказването на Унгария “.

"Депутатите от ГЕРБ, Джамбазки и Бареков са хората, които могат да приказват, че са защитили Унгария ", акцентира министър председателят.

Защо България на Борисов и Нинова доста наподобява на Унгария на Орбан

Наказаха водача на Българска социалистическа партия след скандално изявление в Народно събрание

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР