Ще съумеем тежкия трафик между Южна и Северна България да

...
Ще съумеем тежкия трафик между Южна и Северна България да
Коментари Харесай

Борисов строи огромни и модерни мостове, някои до 200 метра

" Ще съумеем тежкия трафик сред Южна и Северна България да го преведем отсам ", разяснява министър председателят Бойко Борисов в Габрово, където разгласи разпределяне на средства за православния храм " Св. Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских ". " Министерски съвет ще отпусне 300 000 лева за довършването й " и откриването на новото дружество за произвеждане на ловно и спортно оръжие.

Мащабно и съвременно строителство и имате опция да видите по какъв начин се строят съвременни мостове с голяма височина , както и за мостовете на " Хемус " и " Кресна ", там мостовете ще бъдат още по-високи, екологичносъобразни, някои ще стигнат 200 метра , разяснява Борисов.

Пак има една антична черква за наслада на археолозите и за неволя на нас и строителите . Ще се разисква по какъв начин да се запазят тези благосъстояния , само че и жизненоважните инфраструктурните планове за тези региони да ходя т.

За Министерство на вътрешните работи , каквото и име да се спомене, Борисов ще потърси президента и в комфортно за него време, ще разиска и тогава ще пристъпи към нужните по закон съгласувателни дейности.

Системата има потребност от професионализъм и успокоение и министър председателят е уверен, че президентът ще огледа държавнически на задачата .

Борисов е уверен, че индивидът или хората, които ще предложи няма да провокират трус в системата, тъй като са експерти и няма какво да забуксува.

" Аз в никакъв случай не съм водил война ", казусът пристигна от това, че освобождението е по воля на основният секретар , а и самият президент е бил в тази позиция като командващ Военновъздушни сили и като реши да тръгне по новото си политическо занятие , добави министър председателят.

" От мен не сте чули една дума за президентската институция ", разяснява Борисов и добави, че за значими неща, както посланиците, от месеци вървят съгласувателни процедури .



Нинова го укорява в неистина, само че на Борисов " постовете по нощите " са му доста интерсни , тъй като той приказва единствено с обстоятелства.

Огромна нелепост е, че някой ме е натискал или натиска, с цел да си трансформирам решения. Депутатите от ГЕРБ гласоподаваха срещу задействането на член 7 , както Джамбазки и Бареков, които могат да кажат, че са защитили Унгария, всички останали от европейските социалисти гласоподаваха за глобата на Унгария , изясни министър председателят.

Той добави, че по никакъв метод в Европейския съвет нито е имало точка, нито тематика или обсъждане по този въпроси. " Дето се вика Полша е по-напред в процедурата ", а Каракачанов и Симеонов отишли при него и поискали въпреки всичко, като държавно управление, да се знае нашето отношение .

Социалистите не се слуша т едни други, Нинова - Станишев, или противоположното, Борисов не знае кой кого, тъй като не им се бърка .

Аз не мога да схвана какво е това лицемерие, в Брюксел или Страсбург гласуваш против Унгария, а в България обясняваш че другите са такива . Или желаят да наподобяват по един метод, пък гласоподават и по различен метод, по този начин беше и за Истанбулската спогодба, добави Борисов.

" Но са доста устати, аз в никакъв случай не мога да надговоря една жена ", той поради това не може да се ожени, мъчно е да се оправи и се принуждава да повтаря едно и също с цел да стане ясно.

Когато Нинова трябваше да накара нейните депутати да гласоподават това което тя написа, те гласоподаваха противоположното, моите се подчиниха .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР